fbpx

Lana Gržetić: Veliko srce malom srcu!

Lana GržetićNaša aktualna misica Lana Gržetić iznimno je aktivna ove jeseni. Osim brojnih obaveza u riječkoj Školi za primijenjenu umjetnost lijepa maturantica je u svoj raspored upisala i niz nastupa na različitim događanjima pa ćemo je u nedjelju vidjeti na proslavi četvrtog rođendana Westgate Shopping centra u trostrukoj ulozi: kao manekenku, hostesu i humanitarku. Naime, Lana sudjeluje na modnoj reviji i nosi haljine Ana Milani i cipele Högl, pojavit će se kao gošća-domaćica u u trgovini Högl gdje će se družiti i fotografirati s posjetiteljima, a jedan dio dana posvetit će prodaji ‘Sretnih kolačića’ u sklopu humanitarne akcije za udrugu ‘Veliko srce malom srcu‘. U ulozi humanitarke aktualnu misicu podržat će i bivše pa će se tako od 17:00 – 20:00 sati za štandom u Westgateu naći i Aleksandra Grdić, Ivana Ergić i Katarina Prnjak, a svesrdnu pomoć pružit će im i ‘jake snage’ iz Direkcije izbora Miss Hrvatske – direktorica Maja Kuljiš i casting menadžerica Iva Loparić Kontek.
– Veselim se svakom nastupu, a osobito kada su u pitanju humanitarne akcije! Mislim da svoju titulu Miss Hrvatske mogu nositi ponosno tek ako učinim nešto korisno za društvo i pokažem da nisam samo lijepo lice već osoba s velikim srcem – rekla je Lana Gržetić.
Lana intenzivno razmišlja i o svojoj budućnosti, a najvažnije što slijedi je priprema za upis na Akademiju likovnih umjetnosti. Kako bi ostvarila svoj san pomoć će potražiti od glasovitog slikara Mate Solisa koji živi i radi na otoku Cresu.

Fotografija: Igor Šeler