fbpx

Premijerno: Nova HBO serija Lovecraftova zemlja

HBO…

17. kolovoza na HBO GO-u i HBO-u serija Lovecraftova zemlja

Lovecraftova zemljaNova HBO serija Lovecraftova zemlja (Lovecraft Country), temeljena na istoimenom romanu Matta Ruffa iz 2016. godine, imat će premijeru 17. kolovoza u 20.00 sati na HBO kanalu, a istog dana dolazi i u HBO GO ponudu.
Serija kroz deset epizoda prati Atticusa Freemana, mladog vojnog veterana koji obožava knjige znanstvene fantastike. Nakon što se vrati iz Drugog svjetskog rata, njegova obitelj će biti uvučena u misterij pogonjen onozemaljskom magijom i tajnim kultovima. Atticus s prijateljicom Letitiom i ujakom Georgeom kreće na putovanje kroz Ameriku Jima Crowa 1950-ih godina 20. stoljeća – u potragu za svojim nestalim ocem. Njegovo putovanje postaje borba za preživljavanje i savladavanje terora bijele Amerike i zastrašujućih čudovišta koja kao da su izašla iz romana H.P. Lovecrafta.
U glavnim ulogama su Jonathan Majors, Jurnee Smollett-Bell, Aunjanue Ellis, Abbey Lee, Jada Harris, Wunmi Mosaku i Michael Kenneth Williams. U gostujućim ulogama su Courtney B. Vance, Jamie Chung, Jamie Neumann, Jordan Patrick Smith i Tony Goldwyn.
Izvršni producenti serije Lovecraftova zemlja su Misha Green, J.J. Abrams, Jordan Peele, Bill Carraro, Yann Demange, Daniel Sackheim i David Knoller.

Foto: Press