Sve je spremno za koncertni spektakl Naša bila štorija
By redakcija On 20 tra., 2017 At 11:39 AM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Split…

Naša bila štorijaZvijezde spektakla ‘Naša bile štorija‘, Severina, Goran Karan, Danijela i Giuliano, ovih dana svakodnevno marljivo idu na probe da sve bude spremno za veliki spektakl u kojem će Split i njihovi gosti sutra moći uživati! Na probama vlada odlično raspoloženje te priznaju da ih ove pjesme, kakvih je nažalost još malo u eterima, svaki put dirnu.
– Interes za ulaznicama je velik te ih je još malo ostalo u prodaji. U gradu vlada veliki šušur i svi s velikim nestrpljenjem očekuju sutrašnji dan kada će zajedno s pjevačima, plesačima i glumcima moći osjetiti pravu čaroliju koju ‘Naša bila štorija’ nosi – poručuju organizatori.
Na albumu ‘Naša bila štorija’ koji je izašao u ožujku, nalazi se i pjesma ‘Naprid bili’ koju su autori Nenad Ninčević i Goran Karan jučer poklonili voljenom klubu Hajduku. Tom gestom su Hajduku prvi put službeno u potpunostu ustupljena autorska prava na izvođenje jedne pjesme. Autori su sretno što su to mogli učiniti jer je Hajduk klub koji im je kroz život dao toliko ponosa i radosti da mu je nemoguće to vratiti. Ova vijest da Hajduk prvi put u svom vlasništvu ima pjesmu oduševila je igrače i Upravu Hajduka.
Probe ‘Naše bile štorije’ budno prati redateljica Nina Kleflin, pjevači, plesači i glumci vrijedno uvježbavaju svoje pjesme i točke, autori su zadovoljni, a producent Branko Paić vjeruje u velik uspjeh cijelog projekta te ga veseli što je album ‘Naša bila štorija’ trenutno među najprodavanijima u Hrvatskoj.
Izvođači poručuju da su svi željni pjesama kakve im nude, to je glazba kakva se prije mogla čuti na starim splitskim festivalima, puna ljepote i mediterana.
– Dopustite si da na jednu večer odmaštate i uđete u čaroliju ‘Naše bile štorije’ – pozivaju organizatori.

Foto: Press

comment closed