Što joj se dogodilo? Hana Tabaković – ljetna idila bez noćnih izlazaka
By Gordana Malašić Lazić On 16 kol., 2017 At 05:05 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Mirno ljeto…

Lijepa Hana ovog ljeta odmara se u Živogošću pored Makarske te na Korčuli

Hana Tabaković

Televizijska urednica i voditeljica kaže da ljeto provodi bez šminke i bez noćnih izlazaka.
– Misao vodilja ovoga ljeta je samo odmor. Uživam u ranojutarnjim prizorima mora. Televiziju nisam upalila od početka godišnjeg odmora i moram priznati da mi to odgovara – ističe Hana Tabaković za portal Scena.hr. Dodaje kako joj je ovogodišnje ljetovanje jedno od najljepših odmora.

Hana Tabaković

– Godišnji odmor započela sam u prekrasnom malom mjestu Živogošće, koje se nalazi kraj Makarske. Oduševilo me to što mjesto nije zatrpano gostima. Nakon Makarske, ljeto ću zaključiti na Korčuli.

Hana Tabaković

Hana TabakovićU Korčulu sam se zaljubila još kao dijete. Tada sam s ocem jedrila i često me vodio na Korčulu – otkrila je lijepa urednica i voditeljica. Hana uživa u svakoj sekundi ovog ljeta. No ipak je jedan događaj poremetio ljetnu idilu.
– Kakvo bi to ljeto bilo da bar jednom na moru ne posjetiš liječnika. Naime alergičar sam, i po dolasku na Korčulu, koja je specifična po svojoj prirodi, dobila sam jaku alergijsku reakciju. Ovim putem se zahvaljujem i Hitnoj pomoći u Blatu, koja mi dala čak tri injekcije, što se pokazalo kao dobitna kombinacija – ispričala je Hana za portal Scena.hr.

Foto: Hana Tabaković priv. album

comment closed