fbpx

Mario Mlinarić zaludio ženski dio crvenog tima

Voditelj u showu Mario Mlinarić

Crveni tim izborio je pobjedu i osvojio vrijednu nagradu u prvoj epizodi ‘Survivora’ koju je pred malim ekranima pratilo preko 310 tisuća gledatelja* i koja je s udjelom gledanosti od 32,5% među ciljnom skupinom 18-54 bila četvrti najgledaniji program dana.

Mario Mlinarić

Novi dan na otoku otkrit će prve dojmove kandidata iz pobjedničkog tima, ali i probleme i brige plavog tima kojemu je nagrada za dlaku promakla. Neprospavana noć koju su članovi plavog tima proveli na otoku bez vatre i skloništa odrazit će se na njihovo raspoloženje i potaknuti ih na razmišljanje – ne samo kako da postignu uspjeh u idućim izazovima, nego i o tome tko bi bio najbolji vođa tima.

Unatoč svom iskustvu u divljini, Ivana Banfić smatra da na mladima svijet ostaje, pa će tako istaknuti Tenu i Gorana kao najveće adute njihova tima.

– Ja nekako vidim Tenu. Ona kad je ušla na ovaj otok, kao da tu živi cijeli život. Ima neku smirenu energiju i želi dobro za sve. Što se tiče organizacije sporta, nekako mi je tu Goran – zaključit će.

Članovi plavog tima postat će svjesni da što prije moraju osmisliti plan kako nadigrati crveni tim jer će im nestašica hrane prouzrokovati velike probleme u budućim izazovima.

– Fali nam hrane, jedemo samo kokose i lagano svi osjećamo pad energije. To se osjeća i po samoj atmosferi i moralu unutar tima, tako da sljedeće izazove koji donose hranu jednostavno moramo pobijediti jer više poraz nije nikakva opcija. Ako nastavimo ovako, bit ćemo sve lošiji u svim sljedećim igrama, a to ne može dobro završiti. Hrana nam je prioritet – zaključio je Goran.

S druge strane, članovi crvenog tima probudit će se dobro raspoloženi zbog osvojene nagrade, a sunčani dan na plaži Ivona, Maša i Nađa iskoristit će za opuštanje i razgovor o prvim dojmovima.

Zaključit će da su one snažnije od žena u plavom timu, no ono što im je posebno zapelo za oko tijekom izazova nisu bili ostali kandidati, već Mario Mlinarić, pa će tako djevojke jednoglasno podijeliti svoje oduševljenje voditeljem.

– Voditelj je… nećemo pričati. Baš se vidi da mu to leži – priznat će Maša, a s njom će se složiti Ivona zaključivši:

– Voditelj je stvarno… šteta što ne sudjeluje s nama.

Pitanje za voditelja – kako se osjećate što su sve djevojke zaljubljene u vas?.

Za kandidate ni u novom danu nema predaha jer ih čeka izazov koji donosi još jednu vrijednu nagradu. Kakav će biti njihov zadatak i što se ovoga puta krije unutar nagrade doznat će se večeras u 22.15 na Novoj TV!

*Izvor: UMTG
Pružatelj podataka: AGB Nielsen
Ciljna skupina 4+
Period: 14.3.2022.

Foto: Press Nova TV