fbpx

Mario Mlinarić: Ovo će biti epska borba

Vjeruj u sebe i dođi do samog kraja, poručuje Mario Mlinarić

Poznato televizijsko lice Mario Mlinarić, kojega su gledatelji na malim ekranima imali prilike gledati u ulogama voditelja i glumca, uskače u svoju novu avanturu koju donosi zabavno natjecateljski show ‘Survivor‘.

Mario Mlinarić

Prihvativši novi izazov u karijeri, Mario Mlinarić će na dalekoj i egzotičnoj mikro lokaciji u Dominikanskoj Republici preuzeti voditeljsku ulogu jednog od svjetski najuspješnijih televizijskih formata koji je okrunjen prestižnom nagradom Emmy, a ondje će iz prve ruke pratiti odvažne kandidate koji će sve blagodati modernog života zamijeniti boravkom na nepoznatom terenu u surovim uvjetima.

– Zadovoljstvo je biti dio ovako dinamičnog i avanturističkog projekta i radujem se novom iskustvu koje ću zasigurno pamtiti cijeli život. Kao i uvijek dat ću sve od sebe, a svim kandidatima želim puno uspjeha. Ovo će biti epska borba i kandidatima neće biti nimalo jednostavno, ali savjet je – budi uporan, budi ustrajan, vjeruj u sebe i dođi do samog kraja. Neka najbolji pobjedi – izjavio je Mario Mlinarić.

Iako mu je televizijski svijet dobro poznat, voditeljska uloga u adrenalinskom showu koji se temelji na borbi za preživljavanje uz brojne preokrete i iznenađenja potpuno je novo iskustvo u njegovoj bogatoj i svestranoj karijeri.

Osim što nosi titulu magistra kineziologije i kondicijskog trenera, Mario Mlinarić je u lifestyle emisiji IN magazin vodio autorsku rubriku ‘Zdrav život postaje navika’ u kojoj je govorio o važnosti tjelovježbe i zdrave prehrane, a i sam je sudjelovao u reality showu ‘Farma’ iz kojega je izašao kao pobjednik i miljenik publike.

S kandidatima ‘Survivora’ zajednička mu je ljubav prema adrenalinu i spremnost da testira vlastite granice, o čemu najbolje govori činjenica da je oborio čak tri Guinnessova rekorda, a njegova sportska stručnost bit će samo jedna od prednosti koja će mu biti od koristi tijekom boravka na nepoznatom teritoriju.

Motivacija, snaga i izdržljivost ključni su faktori za uspjeh u showu, no samo oni kandidati koji su spremni nadmašiti sami sebe mogu osigurati vlastiti opstanak i pobjedu u igri iskušenja koju donosi ‘Survivor’.

Od svog osnivanja 1997. show je produciran na 48 teritorija, postavši tako jedan od najvećih televizijskih fenomena u posljednjih 25 godina. Popularnost ovog formata koji je u vlasništvu medijske kompanije Banijay kontinuirano raste, a s 24 potvrđene produkcije prošle godine ostvario je najveći uspjeh dosad.

Borba za preživljavanje samo što nije počela, a kako će izgledati opstanak i suživot kandidata doznat će se uskoro na Novoj TV!

Foto: Press – Nova TV Mario Mlinarić