Klapa Sveti Juraj slavi 15 godina umjetničkog rada
Piše: redakcija On 22 srp., 2016 At 11:51 AM | Categorized As Glazba, Kultura, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Kaštel Kambelovac…

Na pozornici Klapi Sveti Juraj će se pridružiti i bel canto pjevač Đani Stipaničev

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Klapa Sveti Juraj– Radi se o krunskom nacionalnom glazbenom ansambalu, pa je ovaj koncert idealna prilika da ga se čuje uživo – rekao je Vinko Didović, umjetnički ravnatelj festivala Večeri dalmatinske pisme.
Klapa Sveti Juraj ovu godinu slavi 15 godina umjetničkog rada. Planiraju održati nekoliko slavljeničkih koncerata po Hrvatskoj od kojih će prvi biti u subotu, na pozornici festivala Večeri dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu. Organizatori i slavljenici ne kriju zadovoljstvo što će uz njih nastupiti i Tamburaški Orkestar HRT pod ravnanjem maestra Siniše Leopolda.
Na pozornici Klapi Sveti Juraj će se pridružiti i bel canto pjevač Đani Stipaničev. Koncertnim programom klapa će predstaviti ono najbolje što su tijekom petnaestogodišnje umjetničke karijere radili – od klapskih tradicijskih napjeva do njihovih autorskih pop skladbi. Po svemu se čini da publiku u Kaštelima očekuje sjajna glazbena večer.

Foto: Press

comment closed