Brodolomke isplivale u Koprivnici; Ecija Ojdanić, Anita Matić Delić…

Nova sezona…

Ludens teatar i Kazalište Moruzgva donose nam novu predstavu Brodolomke

BrodolomkeKoprivničko kazalište Ludens teatar, otvorit će 12. sezonu predstavom ‘Brodolomke‘ nastalom u koprodukciji s kazalištem Moruzgva. Tekst Ane Maras Harmander tragikomična je priča o četiri potpuno različite žene koje povezane zajedničkom ovisnošću kreću u borbu protiv iste, te na dirljiv i humorističan način publiku vode na putovanje o prihvaćanju, razumijevanju, prijateljstvu i oprostu.
– Zamislite samo što biste vi napravili da ste zatvoreni u četiri zida sami sa sobom? A što bi tek napravili da ste u nemogućnosti suočiti se sami sa sobom zatvoreni s još troje koji se traže? Biste li pjevali? Biste li plesali? To naše žene rade. One u nesreći pokušavaju otkriti novi život, svojstveni put i možda promijeniti sudbinu. Je li sudbina zaista zapisana ili zaista imaš izbor? Nevjerojatne transformacije, glumačko autorstvo i vještina, ples i pjesma, duhovitost i neposrednost, jednostavnost i kompleksnost svakog ponaosob, najbolji su primjeri vrhunske izvedbene umjetnosti, u koju se gledatelj jednostavno mora zaljubiti – Ana Maras Harmander.
BrodolomkeGlumačku postavu, u režiji Krešimira Dolenčića, čine Ecija Ojdanić, Anita Matić Delić, Daria Lorenci Flatz, Sanja Milardović i Luka Petrušić. Dramaturgiju predstave potpisuje Ana Tonković Dolenčić, kostime Tea Bašić Erceg, koreografiju Ilona Cvitić, dok se za skladanje i autorstvo glazbenih aranžmana pobrinuo Mario Mirković.
Koprivnička premijera odigrat će se 27. rujna, izvedba u Karlovcu 29. rujna, t Zagrebačka premijera 30. rujna.
– Nakon prošlogodišnje uspješne jedanaeste sezone, Ludens teatar nastavlja sa svojim djelovanjem u Koprivnici, a vjerujemo kako će nova predstava privući mnogo novih lica u koprivnički Dom mladih- poručuju iz kazališta.

Foto: Press – Matea Smolčić Senčar