fbpx

Noć kazališta 2019. u kazalištu Knap

Zagreb…

Jedanaesta po redu manifestacija Noć kazališta, koju organizira Narodno sveučilište Dubrava, održat će se 16. studenog

Noć kazalištaKazalište Knap sudjelovat će i ove godine u manifestaciji Noć kazališta crnohumornom hit predstavom A. Amurria “KAKO UBITI SUPRUGU ILI SUPRUGA BEZ SUVIŠNIH ZAŠTO” koju je publika već od prve izvedbe, odlično prihvatila.
Redatelj ove knapove predstave, nastale 2017. godine je Boris Kovačević, a supružnike koji dijele svoju ubojitu ljubav glume Iskra Kako ubiti suprugu ili suprugaJirsak i Petar Atanasoski. Predstava vrlo dinamično i duhovito opisuje deset vrsta najgorih supružnika koje, ako želite sretan brak, treba izbjegavati u širokom luku.
Nakon predstave, u caffe baru kazališta, očekuje vas popratni program Noći kazališta u Knapu gdje će vas Teatar Gaudeamus počastiti izvedbom “Scena na sceni” a koja će biti posvećena maloj formi, monologa.
Teatar Gaudeamus izvodit će odabrane monologe iz filmskih klasika koji su pamćeni po snažnim emocijama, sjajnim glumačkim izvedbama i velikim važnim govorima.
Ulaznice po cijeni od 25 kuna za Noć kazališta u Knapu moguće je kupiti u uredu marketinga radnim danima od 10 do 15 sati (1.kat Centra Knap) ili online preko portala ulaznice.hr

Foto: Press