fbpx

U udarnom terminu: Krešimir Macan propjevao

Zvijezde pjevaju…

Krešimir MacanU prvoj emisiji Hrvatske radiotelevizije ‘Zvijezde pjevaju’ nije bilo gubitnika, ali prvi ‘pobjednici’ prema glasovima žirija bili su Borko i Jelena. Borko Perić i Jelena Radan osvojili su 33 maksimalnih bodova žirija, koji čine Valentina Fijačko Kobić, Miroslav Škoro, Danijela Martinović, te Mirela Priselac Remi.
Kao prvi natjecateljski par predstavili su se Krešimir Sučević Međeral i Ivana Kindl, a njihov je premijerni nastup među prvima komentirao Miroslav Škoro:
– Oduševljen sam, puno sam naučio iz ovog nastupa… U zbroju su odnijeli 21 bod od žirija.
Sljedeći par, Ashley Colburne i Bojan Jambrošić s pjesmom pop balada ‘Princeza’ – žiri je dignuo ljestvicu na 26 bodova, dok su se pjesmom ‘Just can’ stop loving you’ Tara i Dino predstavili žiriju koji im je dodijelio 26 bodova.
Zvijezde pjevajuSljedeći par su bili Krešimir Macan – PR stručnjak za odnose s medijima i stručnjak za političke komunikacije i Antonia Šerić s pjesmom ‘Up where we belong’, a od žirija su dobili 21 bod.
– Dakle nije bitno kako si pjevao, nego što ljudi poslije pričaju, kakav je dojam – rekao je Krešimir Macan nakon nastupa i dodao:
– Sutra će pričati, to je bitno.
– Krešimire, pravi si macan. Za razliku od Danijele, smatram da je ipak velika hrabrost iz tog neozbiljnog i zafrkantskog svijeta politike doći u ozbiljan posao glazbe – našalio se Miroslav Škoro nakon nastupa Krešimira Macana upitavši ga ima li stalni radni odnos. Kad mu je Macan odgovorio potvrdno, poručio mu je: Drži ga se.
Frano i Žanamari osvojili su 26 bodova žirija – s pjesmom ‘Ako me nosiš na duši’, a par – Pero i Katarina, osvojili su 20 bodova s nastupom pjesme H. Rončevića ‘Ni da mora nestane’. S pjesmom ‘All of me’ predstavio se posljednji par – Jelena i Borko, koji su osvojili čak 33 boda, a tako su prema zadnjem zbroju – samo bod manje posljednji par bili ‘Tara i Dino’ s 32 boda, dok su Ella i Goran od žirija osvojili – 28 bodova.
Voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić prisjetili su na nastup svih 8 parova, i činjenicu da nitko još samo ove subote nije ‘ispao’, te podsjetili publiku kako mogu glasati tijekom sljedećeg tjedna, a glasovi ulaze u zbroj koji će odlučiti o poretku na kraju druge emisije, par s najmanje glasova će nas napustiti i u posljednjoj emisiji.

Foto: Screenshot HRTi, Dario Njavro/HRT