fbpx

Farma gori, a farmeri spavaju

Farma More i Maslina

Kako farmeri ovoga tjedna za zadatak imaju savladati vatrogasne vježbe ne bi li se u slučaju požara znali obraniti, nisu ni slutili da će ih glavni test sve podizati iz kreveta. Naime, ranom zorom probudile su ih sirene vatrogasnih vozila, a nad farmom se nadvio gusti dim, što je služilo kao simulacija za vježbu gašenja požara. Iako su prethodnog dana sve definirali, čini se kako se farmeri i nisu najbolje snašli na zadatku.

Farma

– Malo su pogubljeni, oprema nije posložena – primijetio je odmah zapovjednik VD Pakoštane, a negodovanje na njegovom licu primijetila je i gazdarica Maja, kao i poneki farmeri:
– Napad panike, svi trče kao muhe bez glave! – kazao je Tomislav.
– Drama, potpuna drama! – zaključila je Maja.

Farma

– Da je bila prava akcija, požar, koji se jednostavno širi svakom minutom, a njima je trebalo 10 minuta da dođe voda do gore, mislim da bi zahvatilo i farmu – konstatirao je zapovjednik VD Pakoštane, a posebno je zamjerio farmerima to što je Kristina Mandarina u akciju gašenja išla bez kacige.
– To je jasno bilo definirano koje su te osobe koje idu s naprtnjačama dolje, ja dolazim dole i vidim Kiku bez kacige koja uopće nije bila u toj formaciji da ide s tom naprtnjačom, a Silvio koji je jasno i glasno bio određen za to, on je lagan kao pero i stoji kao da se ništa ne događa – uzrujana je bila Maja.

Farma

Kako je tekla akcija gašenja požara, tko se najbolje snašao te jesu li zadovoljili zadatak, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa Farma More i Maslina.

Foto: Press