fbpx

Tony Cetinski poručuje: Čudu se nadam uzalud

Iz dubine…

Neopterećeni bilo čime, uživali smo u tišini mora, kaže Tony Cetinski

Tony CetinskiNakon australskog djela koncertne turneje #samoljubav, prepune odlične atmosfere, raspoloženih obožavatelja, pozitivne energije, ali emocija i romantike, Tony Cetinski ne miruje, već sa svojom ekipom, ispisuje nove glazbene stranice. Ovoga puta, otišao je korak dalje, točnije ‘dublje’.
Naime, u morskim dubinama predivnog istarskog arhipelaga i rodnog Rovinja, Tony je snimio scene za novi video spot.
Sviranje klavira na deset metara dubine, definitivno se ne viđa često, a sve to publika ima priliku vidjeti u video izdanju, za novu pjesmu ‘Čudu se nadam uzalud’, koja dolazi s aktualnog i iznimno hvaljenog albuma ‘Kao u snu’. Ovo je skladba, čiju glazbu i tekst potpisuje Aleksandra Milutinović, dok su aranžman i produkcija djelo Elvisa Stanića, koja će uz uspješnice koje se nalaze na albumu, tek ispisati svoj sjajni glazbeni put.
Tony Cetinski– Jedna od dvije pjesme za koju aranžmane i produkciju, potpisuje naš proslavljeni i dobri kolega Elvis Stanić. Baš smo guštali, dok smo snimali pjesmu koju autorski potpisuje draga Aleksandra Milutinović, pa smo tako odlučili zajedno uživati i u snimanju video spota – poručuje Tony Cetinski.
Na ovom snimanju Tony Cetinski je ostvario svoju davnu želju ronjenje, kojim se inače bavi, kao i da snimi spot ispod morske površine. Dodajmo kako je cijelo snimanje, odradio u odjeći i bez ronilačke opreme, a na izdržljivosti su mu čestitali i profesionalni ronioci, koji su se pobrinuli da sve prođe u najboljem redu. Kao šlag na kraju, stiglo je predivno iznenađenje, u obliku delfina, koji su svojom razigranošću i ‘morskim izvedbama’ počastili cijelu ekipu.
– Neopterećeni bilo čime, uživali smo u tišini mora, u okolici Rovinja. Ronjenje je bilo naporno, ali imamo odlične kadrove, tako da je vrijedilo. Delfini su nam začinili sam kraj snimanja, što nas je sve zajedno razveselilo i iznenadilo – istaknuo je Tony Cetinski.
Tony CetinskiI na ovome spotu, kao i na prethodnima za pjesme ‘Svaka tvoja laž’, ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’, kao i ‘General bez činova’, Tony je bez previše razmišljanja, redateljsku palicu prepustio Paolu Gentiloniju.
– Za novi video spot nastavili smo u duhu prijašnjih spotova, pod lajtmotivom “kao u snu”. Svaki spot ima bajkovitu ljubavnu priču, pa tako i novi, i vjerujem da smo vjerodostojno uspjeli vizualno prikazati osjećaje njegovih pjesama kroz sliku. Za pjesmu “Čudu se nadam uzalud”, Tony je imao želju za morskom atmosferom i klavirom u moru. To je nešto o čemu smo već ranije pričali, ali nismo realizirali u prijašnjim spotovima – kazao je ovom prigodom Paolo.
Glumci u video spotu su sinkronizirani plivači iz Splita, Sara Vidan i Matko Lulić, a svakako valja spomenuti kako se sve snimalo uz pomoć profesionalnih ronioca, uz podršku Maistre, kao i rovinjske lučke kapetanije.
Kako izgleda ova predivna morska priča, Tonyja Cetinskog ‘Čudu se nadam uzalud’, možete pogledati na njegovom službenom YouTube kanalu https://youtu.be/jWnfXc_MzBU

Foto: Press – Paolo Gentilini