‘Plesne ljetne radionice’ udruge Kissa!
Piše: redakcija On 24 kol., 2015 At 10:50 AM | Categorized As LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Pag…

udruga Kissaudruga Kissa– Svake godine nam se pridruže gosti koji svojim nastupom uveličaju naše završne večeri, a glavne zvijezde su ‘Kissići’ bez kojih radionica ne bi bilo. Ove godine su na radionicama sa solo izvedbama sudjelovale i članice plesnih škola Ane Maletić iz Zagreba, Dance Queen iz Kraljevice, Marine Mihelčić iz Slavonske Požege i Blagoje Bersa iz Zadra – rekla je Kristina Alaburić.
Ovogodišnja turneja po otoku ‘Plesnih ljetnih radionica’ udruge Kissa za ovo ljeto je završena. Srpanj i kolovoz na otoku Pagu već sedmu godinu okuplja male i velike plesače iz hrvatske i inozemstva. Radionice su osmišljene za svu djecu, rekreativce i profesionalce.
KissaVoditeljica udruge Kissa Kristina Alaburić kaže kao su svi sudionici oduševljeni plesom i zabavom na otoku u ljetnim mjesecima.
– Nakon sedmodnevne radionice djeca pred publikom prezentiraju svoj rad proteklih dana. Radionice su osmišljene za djecu od tri godine pa nadalje, za razne profile plesača ili početnika koji sudjeluju, besplatne su i poklon su općina i gradova u kojima se održavaju, i kojih ovim putem pozdravljamo i zahvaljujemo im sto su nam omogućili da plesemo… Hvala, Mandre, Povljana,Pag i Novalja. Ovog ljeta kroz radionice je prošlo 300-tinjak djece, uz ples koji je ujedno i zabava mi se družimo i učimo. Djeca nerijetko nastavljaju sa plesom i nakon radionica što nam je iznimno zadovoljstvo. Nakon aktivnog ljeta, nastavljamo dalje sa upisima na otoku, 1.9.2015. godine u Pagu i 16.9.2015. godine u Novalji. S rasplesanog otoka Paga, iz udruge Kissa, šaljemo pozdrave svim sudionicima i čitateljima portala Scena.hr – zaključila je Kristina.

Foto: Press

comment closed