Kissa: Besplatne radionice za djecu!
Piše: redakcija On 3 srp., 2015 At 01:47 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Otok Pag…

Ljetni treninzi, sinkronizirano plivanje, ljetne plesne radionice

KissaKissa– Od 1. srpnja na gradskoj plaži u Pagu nastavljamo s Pilates&yoga treninzima za žene i sinkroniziranim plivanjem za djecu. Zadovoljstvo nam je najaviti i ljetne plesne radionice Udruge Kissa već šestu godinu za redom. Ove godine krećemo s plesom iz Mandra 19. – 25. srpnja, Povljana 1. – 7. kolovoza, Pag, 8. – 14. kolovoza i završavamo sa zadnjom radionicom u Novalji od 17. – 23. kolovoza – najavljuje voditeljica Udruge ‘Kissa’, Kristina Alaburić.
Nakon završne plesne predstave u Kolanu, Ples na svim jezicima i kratkog odmora, Udruga ‘Kissa‘ i ‘Kissići‘ koji su zaštitni znak ljetnih plesnih radionica nastavljaju i s ljetnim radom na otoku.
Kissa– Radionice su besplatne za svu djecu, a svake godine broje sve veći broj sudionika, tako je prošle godine sudjelovalo oko 400 djece. Cilj je djeci otoka, a i turistima omogućiti da se bave fizičkim aktivnostima i ljeti. Promicati ples, nerijetko nakon radionica djeca se nastavljaju baviti plesom i naravno svake se godine vraćaju. Prije svega to je druženje i zabava kroz ples. Učimo osnove ovisno o dobi djece i sve naučeno spajamo u koreografije te prezentiramo na završnom nastupu sedmi dan pred mnogobrojnom publikom. Interes za radionice svakog je ljeta sve veći – zaključuje Kristina i poziva sve na ples i radionice.

Foto: Press Kissa

comment closed