fbpx

Svjetsko prvenstvo u sportsko modernim plesovima!

Pula…

Ovog svibnja Pula je po drugi puta domaćin Svjetskog prvenstva u sportskim i modernim plesovima. Organizator ove prestižne manifestacije je KUD TASA – Art Dance Studio iz Pule koji je izvrsnom organizacijom istog događaja 2008. godine zasluženo dobio povjerenje federacije na organizaciji manifestacije i ove godine.
Svjetsko prvenstvoTako će se u Domu sportova Mate Parlov u Puli u razdoblju od 21- 25. svibnja 2014. godine održati svjetsko prvenstvo koje će pohoditi više od 2000 plesačica i plesača iz preko 30 zemalja svijeta te će kroz bogati program natjecanja, radionica prikazivati svu ljepotu plesne umjetnosti. Pula će tako kroz pet dana  biti epicentar plesnih vibracija predstavljajući najbolje mlade plesače, trenere, koreografe, jedinstvene koreografije i izvedbe a sve pod budnim okom  sudaca. Nakon samog otvorenja manifestacije 21. svibnja mimohodom ulicama Grada Pule uz sudjelovanje gradskog orkestra i mažoretkinja, slijediti će natjecateljski dani puni neizvjesnosti  ali i večernji opuštajući party.
Natjecanja na tri pozornice započinjati će svakoga dana počevši od četvrtka 22. svibnja već od 9,00 sati ujutro i trajati će sve do 21,00 sat, nakon čega se bogati zabavni program nastavlja izborom za miss prvenstva i hostesa, modnim revijama.
Važnost manifestacije osim samih plesača, koreografa i sudaca prepoznali su Grad Pula kao i Turistička zajednica Grada Pule uključujući se u pokroviteljstvo, dajući na taj način značaj sportu, natjecateljskom duhu ali i multikulturalnoj razmjeni.
Organizatori  pozivaju sve zaljubljenike u ples da budu dijelom ovog plesnog spektakla i nikako ne propuste pet zanimljivih i uzbudljivih dana koje će Pulu, Istru i Hrvatsku  svrstati na kartu najvažnijih svjetskih plesnih natjecanja.

Foto: Press