fbpx

Domenica Žuvela – nova uzdanica Huljića

Debitantski singl…

Domenica Žuvela– Iznimno sam uzbuđena. Velika je stvar dobiti prigodu da staneš na pozornicu Splitskog festivala i predstaviš se hrvatskoj javnosti. Ni sanjala nisam da bi se tako nešto moglo meni dogoditi. Nadam se da će se ljudima svidjeti – rekla je Domenica Žuvela.
Mlada i talentirana Domenica Žuvela predstavlja debitantski singl ‘Kad sam s tobom’, autora Vjekoslave, Ivana i Tončija Huljića s kojim će se predstaviti i sljedećeg tjedna na 57.izdanju Splitskog festivala.
Nova uzdanica Huljića, studentica je pete godine splitske Glazbene akademije, a već godinama zanat brusi kao prateći vokal Madre Badessi, ali i Petru Graši. Također već dvije godine nastupa i s poznatom splitskom grupom ‘Boss’ kojima je vodeći vokal.
Pop je žanr koji joj najbolje leži:
– Od bogatog opusa koji je obitelj Huljić radila najdraži i najbliži mi je ‘Magazin’ iz doba s Ljiljanom Nikolovskom, koji sam slušala odmalena, a i danas ga rado pjevam – kaže Domenica.
Domenici obitelj Huljić nije nepoznata, upoznali su se preko Hane Huljić, koja joj je za ovu prigodu rado otpjevala prateće vokale.
– Nemam prevelika očekivanja sada na početku, i ova pjesma dogodila se spontano, pa neka tako bude i dalje… – rekla je Domenica.

Foto: Press