Tonči Huljić predavanje započeo pjesmom ‘Providenca’
Piše: redakcija On 22 tra., 2016 At 03:25 PM | Categorized As LifeStyle, Naslovnica, Tech, Vijesti | With 0 Comments

Zagreb…

Na predavanju na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu ‘Na put do uspjeha koracima Tončija Huljića’ okupilo se 300-tinjak studenata

Tonči Huljić– Priznat ću da sam se pomalo pribojavao velike dvorane na Ekonomskom fakultetu no kad sam ugledao koliko je studenata došlo čuti što imam za reći, ostao sam bez riječi. Oni su naša budućnost, naša snaga i ulaganje u njih je jedino sigurno ulaganje. Ukazano mi je povjerenje da prenesem studentima životna iskustva,i to na način kakav su i očekivali od mene – kroz životne anegdote iz karijere i života, a kod mene ih je uistinu u ovolikom radnom vijeku bilo mnoštvo. Vrlo iskreno i bez zadrške ispričao sam situacije koje do sada nisu imali prilike čuti nigdje drugdje. Nadam se da je bilo poučno, ali i zabavno – rekao je Tonči Huljić.
Tonči HuljićPoznati glazbenik i skladatelj Tonči Huljić odazvao se pozivu Debatnog kluba EFZG-a u sklopu projekta ‘Uhvati me za riječ’ – koji je osmišljen kao ciklus predavanja koji svaki tjedan organizira predavanja renomiranih pojedinaca iz javnog života koji su svojim trudom i dosljednošću ostvarili izniman uspjeh u području u kojem djeluju. Cilj predavanja je da govornici prenesu svoja iskustva i motiviraju studente, kako bi oni krenuli na put ka uspjehu. Predavanje je započelo iznenađenjem: zbor Ekonomskog fakulteta otpjevao je Tončiju njegovu pjesmu ‘Providenca’, a on im se na kraju i pridružio u izvođenju. Na dvosatnom predavanju Huljić je studentima prenio svoja iskustva iz bogate karijere.
Tonči Huljić– Najvažnije savjete koje sam im udijelio su prije svega da uvijek budu svoji, koliko god to floskulativno zvučalo, da nikad ne odustaju, te da nikad ne teže prosječnom već da se ne boje sanjati velike snove – ispričao je Tonči Huljić na kraju predavanja.

Kako je Tonči bio peti gost predavač u ciklusu Debatnog kluba EFZG-a ‘Uhvati me za riječ‘, na kraju mu je i uručen i dres s brojem 5, što je poznatog hrvatskog tekstopisca, skladatelja, glazbenika i producenta jako dirnulo.

Foto: Press

comment closed