fbpx

Tonči Huljić održat će predavanje na Ekonomskom fakultetu

Zagreb…

Na put do uspjeha koracima Tončija Huljića

Tonči HuljićTonči Huljić će sutra, u četvrtak 21. travnja 2016. godine, s početkom u 18,00 sati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu održati predavanje: ‘Na put do uspjeha koracima Tončija Huljića’.
Poznati glazbenik i skladatelj Tonči Huljić odazvao se pozivu Debatnog kluba EFZG-a u sklopu projekta ‘Uhvati me za riječ‘ – koji je osmišljen kao ciklus predavanja koji svaki tjedan organizira predavanja renomiranih pojedinaca iz javnog života koji su svojim trudom i dosljednošću ostvarili izniman uspjeh u području u kojem djeluju.
Takva praksa već je uobičajena na prestižnijim svjetskim sveučilištima kao što su Cambridge, Harvard, Stanford. A cilj predavanja je da govornici prenesu svoja iskustva i motiviraju studente, kako bi oni krenuli na put ka uspjehu.
Na četvrtom predavanju ciklusa ‘Uhvati me za riječ’, poznati hrvatski tekstopisac, skladatelj, glazbenik i producent – Tonči Huljić će na 45-minutnom predavanju prenijeti svoja iskustva iz bogate karijere. Krajem 70-ih godina, osnovao je poznatu grupu Magazin. U 90-im godinama počeo se baviti klasikom, te je otkrio jednog od najboljih svjetskih pijanista Maksima Mrvicu. Bio je vlasnik Croatia Records-a, te se okušao u producentskim vodama na televizijskim ekranima.
Prošle godine bio je jedan od članova prvog regionalnog talent show-a ‘X Factor Adria’, dok trenutno priprema svoj prvi mjuzikl ‘Pacijenti’.
Raspravljat će se i o onome što je studentima najzanimljivije: prepreke koje su ga dočekale na njegovom putu te kako ih prebroditi.
Nakon izlaganja, studenti imaju priliku ravnopravno diskutirati s govornikom.

Foto: Press