Tonči Huljić: Ovo je pjesma na koju je Petar odmah ‘pao’
Piše: redakcija On 7 tra., 2016 At 09:10 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Zagreb…

Petar Grašo predstavio novi singl Srce za vodiča

Tonči Huljić, Petar Grašo– Kad je objavljena pjesma ‘Moje zlato’ mnogo je ljudi i prije izlaska singla smatralo da će teško nadmašiti jačinu hita ‘Uvik isti’. Sada o ‘Mom zlatu’ i njezinom dometu ne treba puno niti govoriti. Kad sam prvi put čuo pjesmu ‘Srce za vodiča’ jednostavno sam znao da je to sljedeća pjesma koju trebam otpjevati. Ne želim prognozirati no definitivno vjerujem kako ima snagu i domet hita. No ono što je najvažnije i čemu se nadam, jest da će se publika i uz ovu pjesmu radovati, stariti i provoditi neke emotivne trenutke – rekao je na promociji pjesme Petar Grašo.
Jučer je u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski Petar Grašo predstavio novi singl ‘Srce za vodiča‘. Gostujući vokal singla je Hana Huljić, koja se pojavljuje i u spotu:
Petar Grašo, Hana Huljić– Jako sam se razveselila kad me Petar zamolio da otpjevam vokal. Ovdje se ne radi o duetu, već sam ja interpretirala određene tonove umjesto instrumenata. Tajnovito kao i u pjesmi, i u spotu potajno kao anđeo čuvar nadgledam ljude i popravljam odnose među njima.’
Spot je režirao mladi splitski redatelj Vojan Koceić, a sniman je na zadivljujućim i posebnim lokacijama grada Splita.
Pjesma je ujedno i najavni singl za mjuzikl ‘Pacijenti‘, za koji libreto potpisuje proslavljeni kazališni pisac Miro Gavran, dok je autor glazbe Tonči Huljić.
– Ovo je pjesma na koju je Petar odmah ‘pao’ i vrlo me interesiralo njegovo čitanje pjesme. Rekao je kako smatra da se radi o velikoj pjesmi koju bi volio imati u svom repertoaru. Budući da je on čovjek koji moju labilnu dušu i karakter zna često izazvati, kako u vinima, tako i u pjesmama, nisam mogao odoljeti jer volim njegov vokal i smatram ga jednim od najboljih u zemlji – rekao je Tonči Huljić.

Foto: Danijel Pavelić

comment closed