fbpx

Ne propustite: Petar Grašo pred šibenskom publikom!

Koncert…

Nakon uspješnih koncerata Petar Grašo ove subote nastupa pred šibenskom publikom

Petar GrašoMiljenik publike, kantautor velike emocije, Petar Grašo, za kojega je ova godina bila više nego uspješna ove subote 26. prosinca 2015. godine zasvirati će u Šibeniku. Apsolutni pobjednik ovogodišnjeg, 55. Splitskog festivala zapjevat će sa šibenskom publikom stare, a i nove hitove. Podsjetimo ove godine Petar Grašo je na koncertu u Lisinskom ponovno osvojio srca publike proslavivši dvadeset godina karijere, što je bio odličan povod za jedan poseban koncert koji je trajao puna tri sata. Karte za prvi koncert su planule, pa je zbog velikog interesa publike dodan još jedan koncert, tako da je Grašo napunivši Lisinski dva puta za redom najavio svoj veliki povratak.
Petar GrašoNakon duplog zagrebačkog spektakla Petar Grašo puni klubove širom Hrvatske, a i van granica. Na samog Svetog Stjepana u blagdanskom ozračju ove subote, splitski kantautor zajedno će sa šibenskom publikom zapjevati svoje hitove.: ‘Moje zlato’, ‘Uvik isti’, ‘Utorak’, ‘Lakše mi je s njom’, ‘Volim i postojim’, ‘Tko nam brani’, ‘Nevista’, ‘Jedina’ i mnoge druge.
Ova godina zasigurno obilježila je veliki povratak Petra Graše kojega je publika dugo čekala, a nakon rasprodanih koncerata ne sumnjamo da će i šibenska publika uživati u njegovim emotivnim uspješnicama.

Foto: Press