Hana Hegedušić i Igor Barberić oduševili premijernom izvedbom
By redakcija On 15 svi., 2019 At 08:29 AM | Categorized As Kazalište, Kultura | With 0 Comments

Zagreb…

Hana Hegedušić i Igor Barberić– Autorski tim napravio je sjajan posao. Tekst, glazba, aranžmani, sve je sjelo na svoje mjesto. Posebno bih pohvalio Hanu i Igora koji su svojom režijom i izvedbom oduševili gledatelje. Publika je doista uživala, bilo je jako puno smijeha ali i pokoja suza, čime je svrha predstave u potpunosti ispunjena. Ovo nam je bila čak četvrta uspješno izvedena premijerna predstava u ovoj godini, u veljači mjuzikl za djecu „Mi o vuku“i komedija „Who the f*** is Biba?“, u ožujku mjuzikl „Mirkofoni“ i sada još jedan mjuzikl. Zaista sam ponosan na sve suradnike, na cijeli tim. Nije lako kao nezavisna produkcija postići ovakav uspjeh. Sada krećemo u osvajanje cijele Hrvatske i regije gostovanjima sa svim novim uspješnicama! – istaknuo je glavni producent predstave Tadija Kolovrat.
Hana Hegedušić i Igor BarberićGlumci Hana Hegedušić i Igor Barberić zajedničkim snagama režirali su jedinstvenu glazbenu komediju Žuta minuta čija je premijerna izvedba nasmijala mnogobrojnu publiku Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski. Uz obilje smijeha i zaraznih nota Hana i Igor publici su pokazali koliko daleko ljubav prema kazalištu uopće može ići te uzbudljivim i emotivnim razvojima priče dočarali kako to izgleda kada nas pogodi “žuta minuta”.
Kroz audiciju za ovaj otkačeni mjuzikl ’prošetala’ je cijela plejada osebujnih likova, a sve su to s osmjehom ispratili i Jelena Rozga, obitelj Huljić, Ivić Pašalić sa suprugom, glumica Mila Elegović i Petra Kurtela, TV voditeljica Mia Kovačić, modni dizajner Zoran Aragović, dr. Ivana Nola, Rene Bitorajac sa suprugom, Miro Gavran, Tomislav Petranović i mnogi drugi koji su uživali u premijernoj izvedbi mjuzikla.
Glazbu i stihove zaraznih songova potpisuje najpoznatija hrvatska glazbena radionica na čelu s Tončijem i Vjekoslavom Huljić, a priključili su im se i Ivan te Hana Huljić. Za režiju su zaslužni Hana Hegedušić i Igor Barberić, koji je zajedno s Igorom Weidlichom autor ove priče. Aranžmane je izradio Filip Gjud. Iza produkcije stoje B GLAD Produkcija s producentom Tadijom Kolovratom te Tonika.
U ovoj uzbudljivoj glazbeno – scenskoj priči producentica i redatelj morat će birati između ocvale glumice, emotivnog ekstremnog desničara, urbane djevojke sumnjivih vrijednosti i iritantnog kazališnog entuzijasta. Koja je uopće uloga svih tih likova u priči i odnosu dvoje ‘organizatora’ audicije – doznat će samo oni koji dođu pogledati predstavu.
Predstava nastavlja igrati u idućoj kazališnoj sezoni od jeseni.

Foto: Press – Davorin Višnjić

comment closed