fbpx

Video – Tomislav Bralić i klapa Intrade: Ostajem tu

Novi spot…

Tomislav Bralić– Pisma će se pivati, to znam sigurno. Mislim da smo “uboli” s njom. Vidit ćete na Splitskom festival da će ljudi već polako pivati s nama jer je refren lako pamtljiv. Ostajemo tu – snimali smo kadrove na Viru, u Filipjakovu, Zadru, Bibinjama, tu su dijelovi Kornata, Jadrana. Igor Goić je napravija jedan dobar dokumentarac pa ćete viditi kadrove u spotu – otkrio nam je, naravno, Tomislav Bralić.
Tomislav Bralić i klapa Intrade na jubilarnom 60. Splitskom festivalu nastupit će s pjesmom Ostajem tu Vinka Barčota, za koju su spot snimali na prekrasnim lokacijama uz dalmatinske svjetionike.
Tomislav BralićLjubav prema Jadranu, moru, Dalmaciji, lokalitetu u kojem su odrasli, Tomislav Bralić i klapa Intrade predočili su pjesmom Vinka Barčota, autora kojemu je ovo već deveta pjesma koju je napravio za Intrade. Prva je bila “Zalutali pogled”, koja ima preko 11 milijuna pregleda na YouTubeu. Aranžman je napravio Leo Škaro, a njihovi su obožavatelji na najave izvrsno reagirali.
15 godina druženja sa Splitom, 15 godina zagrebačkih prosinačkih koncerata, 9 pjesama s Vinkom Barčotom, proslava 35 godina postojanja u 2020., očiti su znakovi da Tomislav Bralić i Intrade vole druženja, cijene prijateljstva, uvijek rade i grade odnose s drugima.
Prijedlog o lokaciji snimanja spota dao je redatelj Igor Goić, budući da već nekoliko godina radi na dokumentarnom filmu o svjetionicima “Legende svjetla”:
U spotu se pojavljuju i kadrovi sa svjetionika Tajer na otočiću Sestrica vela, iz spomenutoga dokumentarnog filma. Spot je izvrsno snimljen, sadrži predivne kadrove koji povezuju tekst, melodije, aranžman i emocije koje pjesma budi na prvo slušanje.
– Unatoč vrućem danu, sam set na virskoj lanterni protekao je u potpunosti po planu na sve tri mikrolokacije. Za kraj dana doživjeti zalazak na vrhu lanterne s raspjevanom klapom je jedna od povlastica ovog posla – ističe redatelj Goić.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=DX812wCdnwc[/embedyt]