fbpx

Glazbena poslastica Zorice Kondže 15.08. – ‘Vrijeme ljubavi’

Jeste li spremni za koncertnu čaroliju Zorice Kondže – tvrđava sv. Mihovila

Najstarija šibenska tvrđava sv. Mihovila, spremna je za pravu glazbenu poslasticu Zorice Kondže koja će nastupit na jednoj od najljepših jadranskih pozornica, a svoj veliki koncert pod nazivom ‘Vrijeme ljubavi’ održat će 15.08..

Savršeno je to mjesto za presjek tridesetpetogodišnje karijere omiljene glazbenice, a svi vi koji volite i jedva čekate uživo slušati Zoricu Kondžu, ne zaboravite podvući upravo ovaj datum u svojem kalendaru.

U čarobnom ambijentu Tvrđave sv. Mihovila pozivam vas da zajedno provedemo nezaboravnu večer posvećenu ljubavi. Prisjetit ćemo se mojih najljepših pjesama kroz trideset i pet godina solističke karijere na poseban dan kojega s nestrpljenjem iščekujem 15.08., na Veliku Gospu. Prepustit ćemo se glazbi i emocijama i večer pretvoriti u noć za pamćenje. Hvala vam dragi moji što zbog vas još uvijek trajem!‘, poručila je Zorica.

Jedinstven vokal koji nosi posebnu snagu i emociju, te zvuci mnogobrojnih hitova prožetih mediteranskim duhom kao što su ‘Zar je voljeti grijeh’, ‘Sve je noćas protiv nas’, ‘Tako je lako’ i brojnih drugih, itekako obećavaju večer vrhunske glazbe i odlične zabave, o kojoj će se, sigurni smo, još dugo pričati.

Glazbena poslastica Zorice Kondže

Osigurajte svoje mjesto na vrijeme za koncert ‘Vrijeme ljubavi’, i ulaznice potražite na službenoj stranici Eventima – https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/zorica-kondza-vrijeme-ljubavi-sibenik-tvrdava-sv-mihovila-1289190/performance.html , kako biste 15.08. zajedno s nama uživali u čarobnoj večeri sa Zoricom Kondžom.

Foto: Igor Kelčec