FOTO: Danijela Martinović uživa u zimskoj bajci
Piše: redakcija On 4 sij., 2016 At 09:35 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Na odmoru…

Danijela MartinovićPrvim pahuljama snijega Danijela Martinović nije odoljela te se nakon dugog niza godina uputila u zimske provode u obližnje austrijsko skijalište. U društvu prijateljica, tri slobodna dana iskoristit će za obnavljanje skijaškog znanja na nekoj od 100 kilometara staza popularnog zimskog odmarališta. Iako su pripreme za koncert u Lisinskom u punom jeku, Danijela se prepustila snježnim radostima. Grudanje joj je omiljena igra sa snježnim pokrivačem, a nakon napornog skijaškog dana opušta se uz nezaobilazno kuhano vino i punč. Regeneracija tijela i spremnost za novi skijaški dan najbolji su uz tretman u sauni.
Nakon deset godina koncertom ‘Jednu za ljubav‘ Danijela se vraća u Lisinski. Na radost brojnih fanova 28. veljače 2016. godine će jedinstvenim samostalnim koncertom, zanimljivom koncepcijom i vrhunskom produkcijom iznenaditi i razveseliti mnoge. Koncert će biti presjek dugogodišnje karijere koji će uključivati pjesme od samih početaka i grupe ‘Magazin’, pjesama koje Danijela dugo nije izvodila, pa sve do posljednjih hitova.
Ulaznice za koncert Danijele Martinović u pretprodaji se mogu kupiti na blagajni KD Vatroslava Lisinskog ili u sustavu Ulaznice.hr po cijeni od 80, 100, 120 i VIP 150 kuna.

Foto: Press
Fotogalerija: 

comment closed