fbpx

Danijela Martinović ispunila srca štićenika bolnice!

Goljak…

Božićna bajka za radost mališana iz centra Goljak

Danijela Martinović– Najvažnije od svega su dojmovi štićenika bolnice Goljak kojima su srce i večer bili ispunjeni. Rijetki su trenuci posvećeni samo njima, a da to nije terapija ili rehabilitacija, već darivanje ljubavi. Danijela je u tome uspjela i svoju ulogu pretočila u emocije koje je nesebično darovala onima kojima je to najpotrebnije – rekla je Valentina Brzović Rajić iz centra za odgoj i obrazovanje Goljak te dodala:
“Dio sredstava je prikupljen iako akcija traje do Božića, a uplate na račun i dalje stižu pa se nadamo cjelokupnom iznosu za izradu kuhinjice prilagođene djeci oboljeloj od cerebralne paralize.
Danijela MartinovićPrekrasna predbožićna bajka Danijele Martinović otpjevana u crkvi u sv. Kvirina u Zagrebu razveselit će štićenike centra za odgoj i obrazovanje Goljak. Župljani crkve svojim su dolaskom i donacijama pomogli na način da će se prikupljena sredstva uložiti u opremanje prostorija u kojima borave te im olakšati svakodnevni boravak u centru. Božićne pjesme u akustičnoj izvedbi Danijele razveselile su brojne župljane koji su crkvu ispunili do posljednjeg mjesta i ponijeti zajedničkim emocijama zapjevali i zaplesali. Prosinac, mjesec darivanja za ove mališane započeo je jednom lijepom gestom koju je uz župu organizirao i sam centar Goljak. Danijela Martinović svojim će angažmanom kroz cijelu 2016. godinu zajedno s partnerima kroz brojne akcije pomagati centru, a sve kako bi centru osigurali kvalitetnije i sretnije sutra.

Foto: Press
Fotogalerija: [nggallery id=611]