fbpx

Siniša Škarica i Zorica Kondža o ‘tim dobrim starim vremenima’

Show…

Zorica KondžaU ovotjednoj emisiji ‘5.com s Danielom‘ u petak, 22. studenoga u 22.00 sata na HTV1, gosti Daniele Trbović su dvoje ‘veterana’ naše glazbene scene: ‘bivši i uvijek glazbenik’ te prvi rock urednik na ovim prostorima, diskografski impresario Siniša Škarica i karizmatična splitska pjevačica, jedna od najvećih glasova i vječno mlada dama hrvatske glazbene scene, Zorica Kondža.
Tako ćemo u petak doznati kako je Siniša Škarica „krojio” hrvatsku glazbu i koliki je prosjek godina grupe “Mi” u kojoj svira Škarica, a što su govorili u Kaštelima o Zoričinim rock počecima… Čut ćemo i kako Zorica opisuje svoj susret s grupom “Nirvana”, zatim koje je omiljeno slovo abecede Siniši Škarici, te kako se zove prvi muž Zorice Kondže i još mnogo toga… A što su otkrili jedno o drugom doznat ćemo u kratkom kvizu, te se uvjeriti tko je od njih bio bolji u igri crtanja.
I kakvi bi to glazbeni gosti bili da nije bilo i pjesme uživo: tako je Zorica Kondža otpjevala “Najljepše je kad si tu”, a Siniša Škarica je otprašio “Sunny”.

Fotografije: Renato Branđolica / HRT