fbpx

Dokumentarni film Muza Kobe Bryanta

Zagreb…

HRT prikazuje dokumentarni film Muza Kobe Bryanta

Muza Kobe Bryanta

Muza Kobe BryantaHrvatska radiotelevizija (HRT) u nedjelju, 23. veljače na Drugom programu (HRT-HTV2) u udarnom terminu od 20:05 sati prikazuje dokumentarni film Muza Kobe Bryanta u počast tom tragično preminulom košarkaškom velikanu.
Dokumentarac govori o veličanstvenoj košarkaškoj karijeri Kobea Bryanta. Gotovo dva desetljeća bio je vrhunski košarkaš, šesnaesterostruki All-Star i osvajač pet naslova prvaka. Doznat ćemo što ga je u teškim trenucima pokretalo i motiviralo da nastavi.
Saznat ćemo što se krije iza statistike, detalje o karijeri, mentorstvu, saveznicima i suparnicima koji su oblikovali njegovu igru u NBA ligi.
Godine 2014., dok se očekivao dugo priželjkivani povratak legendarnog igrača L. A. Lakersa, snimljen je ovaj dokumentarni film o životu, nadahnućima i izazovima s kojima se suočavao jedan od najkompleksnijih profesionalnih sportaša.
U tim ključnim i teškim trenucima Kobe je nastojao zaokružiti svoju karijeru, bio je motiviran da bude najbolji, no već je počeo razmišljati o životu poslije igranja košarke. Doznat ćemo o uspjesima i izazovima koji su utjecali na Bryantov profesionalni život, ali i neke mnogima nepoznate detalje o njegovoj karijeri.
Film je snimljen u Los Angelesu, a režirao ga je Gotham Chopra. Izvršni producenti su Kobe Bryant i Gotham Chopra.
Film Muza Kobe Bryanta je odabrala Martina Rajšek.

Foto: Press