Massimo Savić: HRT je svjetionik multimedija na ovim prostorima
By redakcija On 13 stu., 2017 At 01:06 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Zagreb…

Na Hrvatskoj radioteleviziji počinje druga sezona zabavno-glazbene emisije A-strana, a gost prve emisije je i Massimo Savić

Massimo Savić– Prvu emisiju posvetili smo ljubavi; emocija je ono što će svaki gledatelj osjetiti gledajući ovu emisiju. Uživat ćemo u starijim pjesama, u onima koje su označile jedno vrijeme ili gosta, ali i u onima koje će naši mladi izvođači predstaviti u novome ruhu – poručuje ekipa zabavno-glazbene emisije A-strana.
Hrvatska radiotelevizija na Prvome programu Hrvatske televizije u subotu 25. studenoga počinje prikazivati novu sezonu uspješne zabavno-glazbene emisije A-strana. Nastavak je to vrsnoga glazbenog spektakla koji je izvorni televizijski projekt Hrvatske radiotelevizije. Voditelji Duško Ćurlić i Ivan Vukušić ugostit će poznata imena hrvatske glazbene scene koja će gledatelje povesti na putovanje najboljim trenucima hrvatske glazbene pop-povijesti i rock-povijesti. Poznatim glazbenim zvijezdama poput Massima, Nine Badrić, Mile Kekina, Gabi Novak, Tereze Kesovije, TBF-a i Tedija Spalata na pozornici će se pridružiti i nove nade hrvatske glazbene scene. Riječ je o mladim glazbenim snagama poznatima po iznimnim pjevačkim sposobnostima te odličnim scenskim nastupima. Zabavno-glazbena emisija A-strana u novim i zanimljivim glazbenim aranžmanima donosi pjesme uz koje su odrastale generacije te koje su bile dio naše svakodnevice. U više od stotinu minuta glazbenoga putovanja gledatelje će svake subote očekivati ugodno ozračje i dobra zabava.
A stranaNovost je ove sezone da svaka emisija ima svoju tematsku okosnicu. Tako će se glazbeno predstaviti teme poput odrastanja, bunta, glazbene afirmacije i zajedništva, a tu su i prigodne emisije za božićne i novogodišnje blagdane. Prva emisija koja je na rasporedu 25. studenoga posvećena je najsjajnijemu ljudskom osjećaju – ljubavi. U skladu s temom glazbeni gosti Nina Badrić, Mile Kekin i Massimo Savić te mlade glazbene snage publici će predstaviti svevremenske hitove koje pamtimo i volimo.
– Mnogo me je ljudi zaustavljalo na ulici i ispitivalo kad će početi nova sezona, što je dobar pokazatelj kvalitete emisije. I ne samo da ćemo opravdati prošlosezonske uspjehe, nego nam je namjera i dignuti ljestvicu te napredovati u svakome smislu. Osjećam se povlaštenim što mogu raditi u ovoj emisiji i družiti se s velikanima domaće glazbe. Sretan sam što nam u goste dolaze najveće zvijezde hrvatske glazbe, zahvaljujem im i mislim da to najviše govori o kvaliteti emisije – ističe Ivan Vukušić, koji će i u novoj sezoni emisiju A-strana voditi s Duškom Ćurlićem, koji dodaje:
– Drago mi je da ide nova sezona A-strane. Imamo zaista najveća imena hrvatske glazbene scene, najbolje glazbenike i mislim da će publika uživati u ovoj novoj sezoni kao što i mi uživamo raditi ovu emisiju.
Gost je prve emisije i vrhunski glazbenik Massimo Savić, koji također ne skriva oduševljenje A-stranom:
– Imam veliku sreću što mogu raditi od Skoplja do Ljubljane, ali gdje god dođem osjećam se jako ponosno jer dolazim iz Zagreba, iz grada koji ima televiziju na takvoj razini. To se odnosi na Hrvatsku radioteleviziju, a pogotovo na emisiju A-strana, puno se o njoj govori i mnogi studiji u državama u okružju započinju sa sličnim projektima. Dok čovjek ne posjeti ostale televizijske studije, ne zna do koje je razine došla Hrvatska radiotelevizija. Doista je svjetionik multimedija na ovim prostorima – istaknuo je Massimo Savić.

Foto: Press – Krasnodar Peršun za HRT

comment closed