Igrači NK Lokomotiva posjetili muzej željezničkih maketa
By redakcija On 24 svi., 2017 At 02:24 PM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

Zagreb….

NK Lokomotiva

NK Lokomotiva– Nevjerojatnim vjernim detaljima malih maketa koji djeluju gotovo identični originalnim svakako ćemo se vratiti! – poručuju iz NK Lokomotiva.
Igrači NK Lokomotiva posjetili su Backo mini express, muzej željezničkih maketa. Oduševljeni Lokosi uživali su u maketama kompozicija te lokomotiva i vlakova koji se protežu na čak 350 kvadratnih metara što je najveći ovakav muzej u ovom djelu Europe. Ovaj zanimljivi posjet Lokosa, koji su tako simbično zaključili ovogodišnji dio nogometne sezone, bio je prilika da se i djelatnici makete prisjete zbog čega vole nogomet, ali i da promisle o mini nogometnom igralištu kao novom dodatku makete.

NK Lokomotiva

S druge strane Lokosi nisu skrivali oduševljenje svijetom malih lokomotiva, vlakova, tračnica i puno toga što se trenutačno nalazi na najvećoj maketi željeznice jugoistočne Europe, plodu šestogodišnjeg predanog rada petorice maketara na čelu s idejnim začetnikom i vlasnikom makete, zagrebačkim poduzetnikom Antunom Urbićem Backom.

Foto: Press

comment closed