fbpx

Besplatno motivacijsko predavanje: Udomiteljstvo je li to za mene?

Zagreb…

Udomiteljstvo– Želite li znati što je to udomiteljstvo ili pak dobiti odgovore na pitanje je li to za Vas, dođite na motivacijsku radionicu, u četvrtak 27. rujna 2018. godine od 18.00 do 19.00 sati u Knjižnici Novi Zagreb, Ulica Božidara Magovca 15, Travno – pozivaju organizatori.
Besplatno motivacijsko predavanje: Udomiteljstvo je li to za mene? na programu je sutra, u četvrtak 27. rujna 2018. godine od 18.00 do 19.00 sati u Knjižnici Novi Zagreb. Odrastanje u obiteljskom okruženju važno je za svako dijete. Nažalost, mnoga djeca nemaju tu sreću, pa toplinu doma biološke obitelji moraju zamijeniti udomiteljskom obitelji. Biti udomitelj predivan je poziv koji Vam pruža mogućnost činjenja velikog djela – na trenutak, a možda i duže postajete nit vodilja u bolji život za jedno posebno dijete.
– Pružiti dom i ljubav djetetu ako ih ono zbog životnih okolnosti ne može dobiti, plemenit je čin udomiteljstva. Dođite i saznajte kako i vi možete postati udomitelj. Sudjelovanje na radionici je besplatno jer je financirano sredstvima od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. – pozivaju organizatori.
Prijave na mob: 092-1710-140 ili info@ti-si-sunce.hr

Foto: Press