fbpx

Houdek: Danas je veliki dan za mene, dan koji sam čekao tako dugo

Eurovizija…

Ako prođemo u završnicu, kratko slavimo i onda se pripremamo za pohod na vrh, poručuje Houdek

Jacques Houdek– Laku noć, dragi prijatelji! Slatko sanjajte! Sutra je veliki dan za mene, dan koji sam čekao tako dugo… Neka Bog blagoslovi mene i moj tim, neka bude onako kako On želi da bude. Sretno, HRVATSKA!!! – objavio je naš predstavnik na Euroviziji Jacques Houdek na društvenoj mreži.
Hrvatska radiotelevizija i ove godine prenosi sve tri večeri najvećega svjetskog televizijskog glazbenog natjecanja – natjecanja za pjesmu Eurovizije. Danas, 11. svibnja na rasporedu je druga poluzavršna večer na kojoj će nastupiti HRT-ov eurovizijski predstavnik Jacques Houdek s pjesmom My friend. Završna večer na rasporedu je u subotu 13. svibnja.
– Prva nam je stepenica prolazak u završnicu, što mislim da je teži zadatak nego u njoj postići dobar rezultat. Ako prođemo u završnicu, kratko slavimo i onda se pripremamo za pohod na vrh – poručio je Jacques Houdek.
Jacques Houdek– Dobrota, ljubav, prijateljstvo – to su naši univerzalni jezici! Naše različitosti upravo nas u tim istinskim vrijednostima spajaju i čine svijet ljepšim te potvrđuju da je život čudo i da se to čudo događa baš svakoga dana. Presretan sam što akustičnu verziju prati ovaj fantastičan videozapis, koji i onima koji ne čuju omogućuje da dožive snažnu poruku pjesme. U tome vidim još jedno čudo koje pobuđuje velike emocije. Naš novi prijatelj Budo znakovnim je jezikom omogućio i gluhim osobama da dožive priču pjesme, a dodatno smo stihove preveli i na hrvatski jezik te stavili podnaslove koji će pomoći u shvaćanju poruke pjesme – naglasio je nedavno Houdek predstavljajući pjesmu My friend.

Foto: Screenshot Jacques Houdek društvena mreža, Press arhiva