fbpx

Jasmina teško prati sve naporniji tempo Stelle!

Jasmina i JagodaUzbudljive životne priče junaka iz glazbeno-dramskog spektakla  ‘Stella’ za male ekrane su prikovale mnoštvo gledatelja koji svake nedjelje uživaju u njihovim neodoljivim plesnim i pjevačkim točkama. Ove nedjelje u 20.05 sati ‘Stella‘ gledateljima donosi mnoštvo zapleta i uzbuđenja, prvi poljubac Kike i Orsata te jednog od najpoznatijih glumaca regije, Gorana Navojca, u novoj ulozi.
U petoj epizodi ‘Stelle’ Franjo odlazi u posjet Jagodi koju ne zatiče u bolničkoj sobi. Njezin prazan krevet ga šokira i pomišljajući da joj se dogodilo ono najgore, izbezumljen odlazi u nepoznato. Nakon liječnikovog poziva Jasmina stiže u bolnicu, gdje doznaje da se Jagodino stanje naglo pogoršalo zbog čega je završila na intenzivnoj njezi, ali i kako se Franji izgubio svaki trag.
Kristijanovi prijatelji koji su se s bendom prijavili na ´Stellu´ ostaju bez prostora za vježbu, pa im on odlučuje pomoći tako što će im ustupiti svoj stan za probe. Nagovaraju ga da im se pridruži u svirci, na što on nevoljko pristaje.
Dok zabrinuta Jasmina traži Franju  u strahu da bi mogao dići ruku na sebe, on odlučuje raščistiti s duhovima iz prošlosti, ali pritom doznaje neočekivanu istinu o svojoj obitelji. Uz pomoć inspektora Pere, tamo ga mrtvog pijanog pronalazi Jasmina. Pogođen njezinim suzama i otkrićem kako je Jagoda i dalje živa, Franjo se slama i odlučuje okrenuti novu stranicu u životu. Želi se vratiti u obiteljski dom, i napokon biti pravi otac kakvog Jasmina zaslužuje.

LanaDok se ‘Stella’ približava finalu, pripreme se zahuktavaju. Rastresena Jasmina sve teže prati tempo koji nabija žiri, za razliku od Lane koja ponovno briljira, više se trudeći da impresionira Brauta prema kojem počinje gajiti simpatije, nego zahtjevnu majku. Idilične obiteljske trenutke Jasmine i Franje prekida nenajavljeni gost koji će im otkriti pravu istinu o njihovoj obitelji…

Ne propustite neočekivane događaje u životu junaka ´Stelle´ te plesne i pjevačke točke koje će vas ostaviti bez daha ove nedjelje u 20.05 h na Novoj TV!