fbpx

Supertalent: Davor nadjačao Janka, Maja natjecatelju pregledavala glavu

Show…

U prvoj epizodi šeste sezone showa Supertalent koja gledatelje očekuje već ove nedjelje, vidjet ćemo trinaest raznovrsnih točaka, a koje od njih će dobiti prolaz u daljnje natjecanje ostaje nam tek za vidjeti.
Ove nedjelje upoznat ćemo jedan zanimljiv par koji će se predstaviti plesom bachatom. Oni su Blanka i Emilien, ljubavni par koji uživa u plesu. Emilien je po struci slastičar, a u Hrvatsku se iz rodne Francuske doselio nakon što se zaljubio u svoju djevojku i plesnu partnericu Blanku.
– Ja sam šef u kući, a Blanka u plesu – otkrio je Emilien.
Supertalent
Zavodljivoj bachiati neće odoljeti ni Davor Bilman koji će na nagovor Maje Šuput ustati i zaplesati s natjecateljicom. Od plesača vidjet ćemo još i plesnu skupinu RIS iz Rijeke, samoukog plesača Đulijana Jašarevića, a orijentalni štih na pozornicu showa Supertalent donijet će Lea Milanović.
Osim plesanja, Davoru će se svidjeti i razbijanje ploča. Naime, natjecatelj Belmin Osmanbegović predstavit će se sa svojim umijećem Taekwondoa kojeg trenira od svoje 6. godine. Njegov nastup uključivat će lomljenje ploča od ciporeksa, a posebno vješt u tome pokazat će se i Davor koji će, nakon Jankova neuspjela pokušaja, uspjeti prelomiti jednu ploču! Za razliku od Janka i Davora koji će za razbijanje koristiti ruke i noge, natjecatelj Belmin sve to napravit će glavom, a da na glavi nema nikakve posjekotine i oteknuća, provjerit će Maja. Vesela ekipa akrobata iz Slovenija, Dunkin devils, zasigurno će priuštiti pravi show, a svojim mađioničarskim trikovima žiri će pokušati zadiviti trinaestogodišnji Daniel Đogaš.
Natjecateljica Iva Augustinović koja dolazi iz Žepča, a studira u Grazu kaže kako je prijava na Supertalent za nju bila jednostavna odluka.
– Naučila sam da moram raditi ono što najviše volim i ono najvažnije – vjerovati sebi – dodala je Iva, a hoće li uspjeti zadiviti stroge kriterije žirija, tek ćemo doznati.
Svoje vokalne sposobnosti pokazat će i Dominik Kranjčec koji će nastupiti sa zagorskom pjesmom, Mladen Fajferić koji će izvesti pjesmu svog idola Zdravka Čolića te Joseandres Đerekarac koji kaže da mu je jedini cilj u životu biti pjevač. Zanimljiv će biti i nastup Maria Guberine, šibenskog pijanista koji će odsvirati miks skladbi ukrajinskih autora.

Foto: Press