fbpx

Jacques Houdek iz kreveta: Glasajte za Hrvatsku

Eurovizija…

Jacques Houdek– Zdravo prijatelji i obožavatelji Eurosonga. Ovdje Jacques koji predstavlja Hrvatsku s mojom pjesmom ‘My Friend‘. Puno vam hvala što vam se pjesma sviđa, što ju lajkate i dijelite na društvenim mrežama. Zahvalni smo vam na velikoj potpori koju dobivamo ovih posljednjih nekoliko dana od vas. Nastavite pružati podršku Hrvatskoj, glasajte za Hrvatsku, jako vas volimo. Sad vas pozdravljam, idem spavati jer se nisam već danima naspavao – rekao je Jacques Houdek u videu koji je objavio na društvenoj mreži.
Hrvatska radiotelevizija i ove godine prenosi sve tri večeri najvećega svjetskog televizijskog glazbenog natjecanja – natjecanja za pjesmu Eurovizije. Danas, 9. svibnja, na rasporedu je prva poluzavršna večer, a u četvrtak 11. svibnja druga poluzavršna večer na kojoj će nastupiti HRT-ov eurovizijski predstavnik Jacques Houdek s pjesmom My friend. Završna večer na rasporedu je u subotu 13. svibnja.
– Prva nam je stepenica prolazak u završnicu, što mislim da je teži zadatak nego u njoj postići dobar rezultat. Ako prođemo u završnicu, kratko slavimo i onda se pripremamo za pohod na vrh – poručio je Jacques Houdek.

Foto: Jacques Houdek društvena mreža
Video:

Eurovision Song Contest Eurosong.hrMoj HRT Eurosong HRT#myfriend #croatia

Objavljuje JACQUES HOUDEK u Ponedjeljak, 8. svibnja 2017.