Ivana Mišerić oduševila kao Britney Spears
By redakcija On 10 tra., 2017 At 09:27 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Show…

Ivana Mišerić– Prije svega ti si meni ljepša i zgodnija žena od Britney. Otrov je u malim bočicama! Prava si zvijer! – poručila je Ivani nakon nastupa članica žirija Sandra Bagarić.
Ivana Mišerić je već jednom pobijedila u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato‘, i to zahvaljujući transformaciji u Adama Levina iz grupe ‘Maroon 5’ u drugoj epizodi, a ove nedjelje pobjednička plaketa ponovno je otišla u njene ruke jer je ovoga puta oduševila kao Britney Spears s pjesmom ‘Toxic’.
Ivana MišerićGoran Navojec također je pohvalio njenu transformaciju te posebno pohvalio mimiku lica. Prema Ivaninom izboru, Nova TV će donirati iznos od 10 tisuća kuna Hrvatskoj mreži za beskućnike iz Zagreba.
Na drugom mjestu na bodovnoj tablici našao se Bojan Jambrošić s transformacijom u Roberta Bella iz grupe Kool And The Gang i pjesmom ‘Fresh’.
Iduća epizoda donosi nove uzbudljive transformacije. Pobjednica Ivana Mišerić dobila je duet Justina Timberlakea i Michalea Jacksona, Bojan Jambrošić postat će legendarni Mišo Kovač, dok ćemo Dalibora Petka vidjeti u ulozi Amy Winehouse. Daniel Bilić postat će Alka Vuica, Nives Celzijus Severina, a Mia Anočić Valentić Cesaria Evora. Zanimljivo će svakako biti vidjeti i nastup Maria Rotha koji će dočarati scenu iz filma Prljavi ples u liku Patricka Swaayzea, dok će Ana Gruica utjeloviti pjevačicu grupe Salt-N-Pepa.

Foto: Press

comment closed