fbpx

Održana prva Walkmaxx revija: Stil i moda zdravog hoda

Zagreb…

Sandra Bagarić, Mia Begović, Nada Abrus, Jasna Bilušić, Zvončica Vučković, Anja Alavanja, Aleksandar Cvjetković, Lujo Kunčević, Tomo in der Muhlen i Ronald Braus predstavili WalkMaxx proljetnu kolekciju

WalkMaxx

Walkmaxx– Iznimno sam aktivna osoba i upravo sam u Walkmaxx-u pronašla ono što mi je potrebno za ugodniju i udobniju svakodnevicu! Budući da zbog poslovnih obveza jako često nosim visoke pete, neopisivo mi je zadovoljstvo ‘uskočiti u moje Walkmaxx-ice’ jer tada doista hodam neopterećeno, lagano i sa stilom! – rekla je ambasadorica branda Walkmaxx Sandra Bagarić.
Danas u podne u City Centeru one West održana je prva WalkMaxx revija naziva ‘Stil i moda zdravog hoda‘ te su predstavljene četiri nove linije obuće za proljeće i ljeto.
Umjesto manekena, po pisti su hodale osobe iz javnog života koje preferiraju upravo Walkmaxx – Sandra Bagarić, ujedno i zaštitno lice branda Walkmaxx, poznate glumice Mia Begović, Nada Abrus i Jasna Bilušić, legenda modne scene Zvončica Vučković, voditeljica Anja Alavanja, glumci Aleksandar Cvjetković i Lujo Kunčević, poznati producent Tomo in der Muhlen i operni pjevač Ronald Braus.

Walkmaxx
WalkmaxxWalkmaxx kolekcija proljeće/ljeto 2017. za nju i njega odlikuje se modernim dizajnom, prozračnim materijalima, zanimljivim uzrocima i bojama te uspješno spaja udobnost, modu i stil.
Uz predstavljanje novih Walkmaxx modela obuće, gosti i svi prisutni mogli su razgledati i prigodnu izložbu fotografija na temu pokreta, poznatog fotografa Hrvoja Serdara te se zabaviti uz tombolu, koktel i druženje.
Novi modeli Walkmaxx obuće iz kolekcije proljeće/ljeto 2017. idealni su za nadolazeće tople dane i mogu se nositi u baš svim prigodama – od onih poslovnih do opuštenih privatnih trenutaka. Ono što ovaj brand od samog početka izdvaja i čini drugačijim je prepoznatljiv zaobljeni potplat koji omogućuje pravilan hod i držanje te slobodno i nesputano kretanje.

Foto: Scena.hr