fbpx

Matea i Luis Ibanez: Crkveno vjenčanje!

Royal Bride…

Matea i Luis IbanezNepune dvije godine otkako su svoje sudbonosno ‘Da’ izgovorili u zagrebačkoj vijećnici, mladi bračni par Matea i Luis Ibanez spreman je za stvaranje još jedne životne uspomene. Pred njima je crkveno vjenčanje, odnosno, po mnogima, najsvečaniji dan u životu. Da se jednako svečano, elegantno i profinjeno taj dan i osjećaju, pobrinuo se domaći brand ‘Royal Bride’. Matea je, kao i svaka mladenka još kao djevojčica sanjala da kreira vlastitu Matea i Luis Ibanezvjenčanicu te ističe da joj je bilo bitno da vjenčanica bude ručni rad te da bude izrađena od najfinijih prirodnih materijala. A to su upravo odlike branda Royal Bride.
Upravo će iz njihovog asortimana Matea izabrati svoj primjerak unikatne vjenčanice, ručno sašivene od najfinijih materijala, raskošnih na izgled, a laganih na dodir. Tako će se pridružiti brojnim, sada već sretnim i zadovoljnim ženama, kojima je ‘Royal Bride’, zajedno s timom svojih stručnjaka, ispunio sve snove, dizajniravši im vjenčanice po njihovim vlastitim željama te ih tako, barem na jedan dan, pretvorio u prave kraljice.
Matea i Luis, koji su ponosni roditelji malog Thiaga već su nekoliko godina u sretnoj vezi i s obzirom da oboje žele da im ovaj dan ostane u lijepom sjećanju ne čudi da je (i) ovaj mladi bračni par izabrao ‘Royal Bride‘ – svijet u kojem ne priznaju ništa manje od besprijekorne mode i izvrsnosti u usluzi. Uoči vjenčanja, snimili su modni editorijal gdje Matea nosi za tu prigodu posebno kreiranu vjenčanu haljinu, a Luis odijelo ‘Royal Black’.
‘Royal Black’ je brand specijaliziran za izradu odijela namijenjenih svim svečanim i poslovnim prigodama.

Make up: Snježana Raguž
Frizura: Katarina Nimac Royal Professional frizerski salon
Foto: Goran Matijašec