fbpx

Socca: Bjelovar novi prvak Hrvatske u malom nogometu

Žitnjak…

MNK Bjelovar u zadnjim sekundama do naslova prvaka Hrvatske u malom nogometu

MNK Bjelovar– Nismo očekivali ovakav uspjeh, ali utakmicu po utakmicu smo se dizali i na kraju zasluženo slavili. Finalna utakmica bila je vrlo zanimljiva. Ušli smo malo preopušteno, što nas je koštalo zaostatka od dva pogotka. Onda smo se probudili, zaigrali ozbiljnije i zasluženo slavili – rekao je Kristijan Srbljanović iz MNK Bjelovar, koji je proglašen i najboljim vratarem turnira.
MNK Bjelovar pobjedom 5:4 nad momčadi Sobe Apartmani Zagreb novi je prvak Hrvatske u Socca malom nogometu čija se završnica održala na terenu Nogometnog centra Zlatna Lopta na zagrebačkom Žitnjaku.
Na završnici je sudjelovalo 12 ekipa iz cijele Hrvatske koji su prezentirali vrhunski mali nogomet, a najboljeg smo saznali tek u posljednjim sekundama finala. Uz pobjednički MNK Bjelovar i finaliste Sobe Apartmani Zagreb, među četiri najbolje ekipe plasirali su se Restoran Nada Vukovar i Štefan-Kumrovec. Nakon poraza u polufinalu u borbi za treće mjesto boljima se pokazala momčad Štefan-Kumrovca te tako osvojila brončano odličje.
– Zasluge idu cijeloj ekipi. U finale smo ušli dosta nervozno i to se vidjelo po rezultatu, ali srećom uspjeli smo okrenuti u zadnjim sekundama i osvojiti naslov. Nadam se da ćemo se dobro pripremiti za Ligu prvaka i da ćemo tamo biti konkurentni ostalim ekipama – kazao je Ante Pavličević, najbolji igrač turnira.
Zbog epidemioloških mjera, na završnici nije bilo publike, ali sve utakmice gledatelji su mogli pratiti putem live streama, a sama završnica bila je prenošena u programu Hrvatske Nogometne Televizije (HNTV-a).

Foto: Press