fbpx

Održano natjecanje s temom Unicorn Magic

Profokus…

Unicorn Magic

Unicorn MagicU petak, 9. ožujka 2018. godine, na Danima ljepote i fitnessa u prostorima Zagrebačkog Velesajma, u organizaciji Učilišta Profokus, održano je Make Up Natjecanje s temom ‘Unicorn Magic‘. Sada već tradicionalno natjecanje mladih neprofesionalnih vizažista i ove je godine pobudilo velik interes koji se odrazio u brojnim prijavama na natjecanje kao i u velikoj posjećenosti.
Ovogodišnja tema zamišljena je kao poticaj sudionicima da prilikom prezentiranja svojih tehnika šminkanja upotrijebe živopisne boje i oslobode svoju maštu i kreativnost.

Unicorn Magic

Svi sudionici pokazali su visoki stupanj inovativnosti i kreativnosti, a njihov rad je budnim okom pratio iskusni stručni žiri u sastavu; Lucija Lugomer – plus size model, Kristina Šalinović – top model, Zoran Aragović – modni dizajner, Sandra Marković – vizažistica i Žana Kožul – vizažistica, koji je između ostalog ocjenjivao upotrijebljene tehnike, maštovitost, odabir boja te cjelokupni dojam.

Unicorn Magic

Članovi žirija su temeljem svog znatnog profesionalnog iskustva kao pobjednicu odabrali Anu Vlajnić, koja ih je oduševila svojim radom, upotrijebljenim tehnikama te interpretacijom i vizijom zadane teme.

Unicorn Magic

Drugo mjesto osvojila je Paula Begović iz Industrijsko-obrtničke škole Virovitica, a treće mjesto pripalo je Gabrieli Djokić sa Zdravstvenog učilišta Zagreb. Svim finalisticama dodijeljena su priznanja o sudjelovanju na make-up natjecanju.

Unicorn Magic

Cijeli događaj ne bi bio moguć bez pokroviteljstva vrhunskih sponzora, vodećih kozmetičkih brendova – Bioderma, Illamasqua, Kryolan, Essence i L.O.V Cosmetics koji su osigurali vrijedne i velikodušne nagrade.
BrankaMnogobrojnu publiku oduševila je i gošća Tena Zovak, predstavnica klase vizažista Učilišta Profokus 2017/18., koja je za svoj rad i uloženi trud kao poklon primila Kryolan paket kozmetike.
Učilište Profokus, kao centar obrazovanja za modne dizajnere, kostimografe, modne stiliste, frizere, dizajnere interijera, dizajnere vrtova i fitoaromaterapeute, u svom djelovanju uvijek nastoji promovirati važnost obrazovanja i motivirati talentirane pojedince na daljnji profesionalni razvoj. To je bio cilj i ovogodišnjeg, 12. Make Up natjecanja – Unicorn Magic, koji je vizažistima amaterima pružio priliku da kroz zabavu pokažu svoje vještine i informiraju se o mogućnostima daljnje edukacije u ovom području.

Foto: Scena.hr
Fotogalerija:
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”759″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”91″ thumbnail_height=”68″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”5″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]