fbpx

Pala zadnja klapa snimanja filma Uzbuna na Zelenom vrhu

Zagreb…

Provjerite kako su se mali detektivi proveli na snimanju novog nastavka filmskog serijala o Koku

Uzbuna na Zelenom VrhuNakon tridesetak uzbudljivih dana snimanja, u petak, 22. srpnja pala je zadnja klapa dječjeg detektivskog filma Uzbuna na Zelenom vrhu, koji prati uzbudljive događaje u životu Ratka Milića – Koka prije njegova preseljenja u Zagreb.
Pod budnim okom redateljice Čejen Černić i filmske ekipe okupljene pod produkcijskom kapom tvrtke Kinorama, mali detektivi marljivo su radili na rješavanju slučaja teških razbojstava koja su narušila ljetnu prazničku idilu na Zelenom Vrhu.
Uzbuna na Zelenom VrhuA jesu li Koko i družina i ovoga puta uspjeli stati na kraj opasnim razbojnicima, bit će poznato kada film Uzbuna na Zelenom vrhu stigne na velika platna.
Serijal filmova nastalih prema popularnim romanima Ivana Kušana prvi je dječji filmski serijal u Hrvatskoj, a filmove o Koku u domaćim kinima dosad je pogledalo više od 200.000 gledatelja. Režiju novog nastavka serijala potpisuje filmska i TV redateljica Čejen Černić koja je ujedno i koscenaristica, a Uzbuna na Zelenom Vrhuscenarij je napisala Hana Jušić. Umjetnički supervizor projekta je Daniel Kušan, direktor fotografije Danko Vučinović, montažer Slaven Zečević, skladatelj Dinko Appelt, dizajnerica zvuka Dubravka Premar, scenograf Ivan Veljača, kostimografkinja Emina Kušan, a majstorica maske Martina Novaković. Producenti su Ankica Jurić Tilić i Hrvoje Pervan.

Foto: Press