Domagoj Duvnjak: Mi igramo za vas, vi budite uz nas!

Najbitnije da mi idemo iz utakmice u utakmicu, rekao je Domagoj Duvnjak

– Mislim da je najbitnije da mi idemo iz utakmice u utakmicu, ponavljamo se svake godine. Tako da opet kažem, utakmica po utakmica. Prvi protivnik je Japan, pogledali smo već par videa, igraju nezgodnu 3-3 obranu. Mi jesmo favoriti, ali moramo to pokazati na terenu. Moramo doći na teren i 60 minuta baciti se na glavu. Definitivno nije lako igrati pred praznim tribinama, jer svaki sportaš je navikao da nas nose navijači. Smatram da imamo dobru ekipu i da smo spremni za velike stvari, a dokud ćemo dogurati vidjeti ćemo. Mi igramo za vas, vi budite uz nas! – rekao je kapetan muške seniorske reprezentacije Domagoj Duvnjak.

Domagoj Duvnjak

Uoči puta u Egipat kapetan Domagoj Duvnjak najavio je Prvenstvo. Još samo jedan dan ostao je do odlaska hrvatske muške seniorske reprezentacije na Svjetsko prvenstvo u Egipat koje počinje u srijedu, 13. siječnja 2021. godine.

Prva postaja izabranika Line Červara bit će Aleksandrija, a protivnici Japan, Katar i Angola. Atmosfera u hrvatskim redovima je sjajna, a prva utakmica protiv Japana, 15. siječnja 2021. godine, očekuje se s nestrpljenjem.

Foto: Press – HRS