Tomislav Bralić: Mi smo spremni i čekamo vjernu publiku!
By redakcija On 30 stu., 2016 At 04:24 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Cibona…

Zagrebački mezimci: Rasprodan koncert – Tomislav Bralić i klape Intrade u Ciboni

Tomislav Bralić

Tomislav Bralić– Zahvalni smo na ljubavi kojom nas publika svaki put iznova zasipa i jedva čekamo susresti se s njom u Zagrebu! Nakon Arene, Lisinskog, Doma sportova, ove godine nas evo opet u domu Dražena Petrovića. Tu smo nastupili već dva puta i uvijek je bilo lijepo, ta dvorana je napravljena za koncerte gdje publika zajedno sa izvođačima pjeva – rekao je Tomislav Bralić ususret velikom koncertu u Ciboni na kojem će im se kao gosti pridružiti izvrsni Miroslav Škoro te jedan od naših najboljih tenora – Marko Škugor.
Košarkaški centar Dražena Petrovića ponovno će 9. prosinca u 20.00 sati biti dupkom pun na 11. po redu, tradicionalnom koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade. Sve ulaznice za koncert rasprodane su deset dana unaprijed čime je Zagreb još jednom pokazao klapi Intrade da su njegovi ljubimci.
– Mi smo spremni i čekamo našu vjernu publiku da zajedno otpjevamo sve naše najbolje pjesme – kaže Tomislav Bralić.
Već više od desetljeća koncert Tomislava Bralića i klape Intrade nezaobilazan je događaj za sve obožavatelje klapske pjesme. Od prvog koncerta u Lisinskom 2006. klapa je snimila nevjerovatan niz uspješnica koje su i kreirale novi ‘zvuk Dalmacije’ i ostvarili do tada nezamislive uspjehe za jednu klapu. Napunili su sve stadione, sportske dvorane, osvojili susjedne zemlje, imali turneju po SAD-u i Kanadi, Australiji, Europi…
Nakon nastupa u gotovo svim najvećim dvoranama u Zagrebu, klapa se ove godine odlučila za Cibonu zbog njene intimnije atmosfere. Svoje fanove dočekat će velikim hitovima, među kojima je i najnovija pjesma ‘Ne mogu te prestat jubit’ s kojom su na ovogodišnjem Splitskom festivalu osvojili drugu nagradu publike i vrhove svih glazbenih top ljestvica.
Nezaobilazni su svakako i ‘Zalutali pogled’, ‘Zora bila’, ‘Zašto uvik pivam’, ‘Prijatelju’, ‘Croatio iz duše te ljubim’, ‘Cviće’, ‘Ispod tvoje boloture’, ‘Stina pradidova’ i mnogi drugi hitovi koji će uz uvijek dobro raspoloženog Tomislava Bralića i klapu Intrade biti savršena uverira u najčarobniji mjesec u godini!

Foto: Press

comment closed