fbpx

Četiri tenora: Rijeka je ispunila sva očekivanja, čak i više od toga

Rijeka…

Povratak na čak četiri bisa zaslužila su u subotu Četiri tenora i maestro Jurica Karuza nakon koncerta u HNK Ivan pl. Zajc u Rijeci

Četiri tenora– Rijeka je ispunila sva moja očekivanja, čak i više od toga. Nismo baš očekivali dvostruki ‘stand-up ovation’. Opušteni i smireni smo ušli u koncert za koji vjerujem da je bio stvarno kvalitetan. Drago mi je da su svi zadovoljni, publika je već nakon koncerta govorila kako bi nas ponovno voljeli ugostiti. Ja se stvarno nadam da će se to uskoro i ostvariti – rekao je Marko Pecotić.
Đani Stipaničev, Marko Pecotić, Marko Škugor i Vladimir Garić briljirali su u izvedbi talijanskih kancona, opernih arija i domaćih standarda u u HNK Ivan pl. Zajc u Rijeci te su bez imalo sumnje oduševili publiku, ali je i ona oduševila njih.
– Rijeka je bila poput divnog sna. Prepuno gledalište, pregršt divnih emocija koje su se dogodile u mnogim trenucima večeri. Bila je to jedna od onih večeri koje se pamte, pa se nadam ponovnom susretu s riječkom publikom – rekao je Đani Stipaničev, a s njim se složio i Marko Škugor.
Četiri tenora– Koncert je uistinu bio spektakularan. Usudio bih se reći – najbolji koncert i najbolja publika do sada na koncertima Četiri tenora. Od organizacijskog do tehničkog dijela na čelu s legendarnim Bracom Radovićem na razglasu, sve je bilo besprijekorno. Hvala svima koji su bili na koncertu i radujem se ponovnom susretu s riječkom publikom – kazao je Marko Škugor.
Tenori su svoju glazbenu priču započeli ljetos u Zagrebu i u trenu oka postali prava atrakcija. Koncert u Rijeci ovog vikenda rasprodali su deset dana unaprijed, a ljubitelji klasične glazbe hrle ih poslušati gdje god se pojave. Svojom vrhunskom izvedbom i šarmom s lakoćom uspostavljaju bliskost s publikom koja ih je iskreno zavoljela te je svaki njihov koncert večer za pamćenje. Ovo ljeto obišli su cijelu obalu, a nakon Rijeke koncertni niz nastavljaju u Zadru.
– Počašćeni smo odazivom i primitkom publike u riječkom teatru. Ugodna atmosfera omogućila je da se osjećamo kao kod kuće. Nadam se da se opet uskoro vidimo u, kao što je Belan opjevao, ‘Rijeci snova, vrelu nade’ . zaključio je Vladimir Garić.

Foto: Press