fbpx

Najveće zvijezde talent showova u hrvatskom showu Supertalent

Show…

Britanac u hrvatskom showu Supertalent ostavio žiri  u šoku: Vi apsolutno niste normalni!

SupertalentOsim brojnih talenata iz raznoraznih dijelova Lijepe naše, na ovogodišnjem showu Supertalent gledatelji će imati priliku vidjeti i natjecatelje iz raznih zemalja svijeta koji svoj talent dolaze predstaviti hrvatskoj publici. Jedan od njih je i Britanac Stevie Starr koji ima pomalo neobičan talent, a kako on kaže – teško ga je jednom riječju opisati. Naime, Steviejev talent sastoji se od, kako on kaže, mogućnosti da proguta neki objekt te ga potom vrati suhog i po željenom redu. Za nastup u Supertalentu pripremio je nekoliko trikova, a žiri je osvojio već prvim trikom gutanja četiriju kovanica i vraćanja po redoslijedu koji mu je žiri zadao. Također, žiri je ostao osupnut i kada je progutao šećer, te ga potom izbacio potpuno suhog u čemu mu je asistirao Davor Bilman.
– Vi apsolutno niste normalni, ali to mislim u pozitivnom kontekstu! – poručio mu je Davor koji je kao i ostatak žirija nakon odgledanog nastupa ostao u čudu.
– Ovo je istinski Supertalent! – zaključila je Martina.
Stevie je, ističe, svoj talent otkrio još u djetinjstvu, a sada s njim putuje po cijelom svijetu i nastupa u raznim talent showovima.
SupertalentOsim Steviea pred žiri je stao i Talijan Lorenzo Guslandi, svjetski prvak u rolanju te impresionirao žiri svojim umijećem. Lorenzo rola od svoje sedme godine, a kako kaže, role skida samo kada ide spavati.
– Za mene ovo je umjetnost! Jako mi se svidjelo! – rekao mu je Davor.
Kako je reagirao žiri te hoće li se talenti ovih natjecatelja svidjeti domaćoj publici, ostaje nam tek za vidjeti. Audicije sedme sezone idu prema kraju, a pred žirijem je još mnoštvo kandidata koji čekaju njihov sud.

Foto: Press – Supertalent