Četiri tenora u riječkom HNK!
Piše: redakcija On 9 lis., 2016 At 12:27 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Rijeka…

Gala koncert Četiri tenora u riječkom HNK 29. listopada

Četiri tenoraĐani Stipaničev, Marko Pecotić, Marko Škugor i Vladimir Garić okupljeni u kvartet Četiri tenora svojim vrhunskim izvedbama i mediteranskim šarmom, nevjerojatnom brzinom osvojili su publiku diljem Hrvatske, a za njihov koncert uvijek se traži karta više.
Zbog iznimno velikog interesa koji je publika pokazala za Tenorima, nakon ljetne turneje po obali, rasprodanog koncerta na Platou Gradec u Zagrebu koji je oduševio mnogobrojnu publiku, slijedi njihov veliki koncert u Rijeci 29. listopada u HNK Ivan pl. Zajc za koji se ulaznice već mogu kupiti na blagajni HNK, a od ponedjeljka 10. listopada i na portalu ulaznice.hr. Nakon Rijeke, Tenori će obići i Pulu, Split te Zadaru u prosincu. Tenori su donijeli veliko osvježenje na sceni i skoro preko noći postali su velika koncertna atrkacija.
Četiri tenoraUz pratnju pridruženog člana maestra Jurice Karuze koji ih na svim koncertima prati na klavijaturama, Četiri tenora za Rijeku su pripremila vrlo atraktivnu kombinaciju kultnih pjesama iz Dalmacije i susjedne Italije. Pjesme poput Oliverove ‘Cesarice’ i Cocine ‘Vilo moja’, arija ‘Nessun Dorma’ te klasici kao što su ‘Funiculi Funicula’ i čuvena ‘O sole mio’ uvijek su sjajno prihvaćene kod publike.
Četiri tenora čine publici već dobro poznati pjevači koji se mogu pohvaliti ponajboljim glasovima na našoj estradi, a mediji ih od milja zovu dalmatinskim slavujima. Sa svakog koncerta publika ih ispraća stajaćim ovacijama, a svi koji su ih čuli slažu se da je riječ o izvođačima svjetskog kalibra.
Bogat repertoar, vrhunski glasovi, šarmantni izvođači i jedinstveni ambijent kazališta garantiraju večer za pamćenje.

Foto: Press

comment closed