fbpx

The Voice: U završnici Jakob Grubišak, Dora Juričić…

Prva emisija uživo…

The Voicea HrvatskaPale su posljednje mentorske odluke u trećoj sezoni The Voicea Hrvatska, ali i dobili smo prve glasove publike. U prvoj emisiji uživo nastupilo je 16 natjecatelja koji su prošli fazu audicije, nokauta i dvoboja. Emisiju su otvorili izvedbom ‘Zastava’ Parnog valjka, a znali su da će u posljednjem kadru emisije biti njih upola manje – točnije osmoro onih koji će nastupiti u poluzavršnici sljedeće subote. O tomu kojih dvoje po The Voicea Hrvatskasvakom timu prolazi dalje, odlučili su glasovi gledatelja i glas mentora. Kao i svake subote emisija je donijela uzbuđenje i neizvjesnost, suze i radost.
Poznata su tako imena osmoro natjecatelja koji će se iduće subote boriti za ulazak u samu završnicu The Voicea Hrvatska. To su: Jakob Grubišak i Bernarda Bobovečki za Tim Ivan, Albina Grčić i Adriana Vidović za Tim Massimo, Vinko Ćemeraš i Dora Juričić za Tim Massimo te Filip Rudan i Darija Ramljak za Tim Vanna.
O njihovom nastupu u finalu iduće će subote odlučivati samo gledatelji svojim glasovima, a mentori će konačno uživati u izvedbama bez opterećenja o donošenju odluka.

Foto: Press – Dario Njavro/HRT