fbpx

Let 3 na krovu MSU – ‘najluđa’ pozornica na svijetu

Zagreb…

Riječka grupa Let 3 nastupit će u sklopu programa Ljeto u MSU, a nema sumnje da će svojim beskompromisnim nastupom ponovo održati koncert za pamćenje

Let 3Ljeto u MSU iz tjedna u tjedan pruža vrhunsku zabavu, a nakon Pavela i Pips, Chips & Videoclipsa, krov Muzeja suvremene umjetnosti postat će na jednu noć ‘najluđa’ pozornica na svijetu. Naime 9. srpnja 2016. godine, s početkom u 21,00 sat, na najtraženije krov grada Zagreba popet će se riječki sastav Let3, rockeri koji već gotovo 30 godina svojim odličnim pjesmama i pomalo kontroverznim nastupima oduševljava publiku, ali i hrvatsku glazbenu scenu.
Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja, frontmeni grupe u svim svojim medijskim nastupima i na koncertima ne pristaju na kompromise, pa se i na krovu MSU može očekivati nešto novo, nešto ludo i drugačije, a toliko svojstveno za Let 3. Tako će se u subotu pred nama ponovo pjevati prepoznatljive rock pjesme, ‘Profesor Jakov’, ‘Tazi – tazi’, ‘Ero s onoga svijeta’, ‘Prdni majko’, ‘Jedina’, ali i niz drugih hitova zbog kojih je Let 3 danas prepoznatljiv u svakom trenutku i na svakom mjestu u kojem se priznaje samo odličan rock.
Zato ne porpustite još jednu dobru zabavu na krovu MSU-a, jer osim dobrog provoda, nezaboravne zabave, Let 3 će vam sigurno priuštiti mnogo zanimljivih i neočekivanih trenutaka zbog kojih će te još jako dugo pričati o jednom vrućem, ljetnom koncertu na nesvakidašnjem zagrebačkom krovu.

Foto: Press