fbpx

Danijela Martinović – koncert Neopisivo: 30 godina hita Svileni

U Lisinskom…

Danijela Martinović– Sunce grije, neka grije… neka skine ‘ko to smije smije. Haljinice bijele, kratke… nek’ se vide noge slatke joj.. kikiriki, miki moj“ – pjevat će se u Lisinskom, no ovog puta u posebnoj izvedbi u novoj suradnji Danijele Martinović i Gelato Sisters. Ovaj atraktivni ‘pin up’ vokalni ženski trio sastavljen je od profesionalnih pjevačica s dugogodišnjim pjevačkim iskustvom u kojem se izmjenjuju članice Sanja Parmać i Neda Parmać, Romana Pavliša i Jana Fabijanić.
Danijela MartinovićKoliko vrijeme leti možemo vidjeti i po hitovima uz koje su neki do nas odrasli. Svileni je zaisgurno hit uz koji plešemo sve ove godine, hit koji će ove godine proslaviti 30 godina. Danijela Martinović tada je bila mlada, vrckava pjevačica Magazina. Upravo će ova pjesma doživjeti jednu posebnu izvedbu na koncertu Neopisivo koji se održava u četvrtak, 24. listopada u Lisinskom u organizaciji Zaklade ‘Hrvatska za djecu’.
Sav prihod od prodanih ulaznica sa koncerta Neopisivo Zaklade ‘Hrvatska za djecu’ namijenjen je Hrvatskom savezu za rijetke bolesti. Cilj je, kroz ovo glazbeno putovanje, podsjetiti na one kojima je pomoć najpotrebnija te ih učiniti sretnijima. Koncert se održava pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Vlade Republike Hrvatske, Grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića te Gradske skupštine Grada Zagreba.
Ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni KD Vatroslava Lisinskog.

Foto: Press