Nagradna igra: Ulaznice za predstavu Žena mog muža
By redakcija On 5 lis., 2016 At 02:41 PM | Categorized As Kazalište, Kultura | With 0 Comments

Nagrađujemo čitatelje…

Žena mog mužaPortal Scena.hr u suradnji s trešnjevačkim Cekate nagrađuje najsretnije čitatelje s 2×2 ulaznice za predstavu Žena mog muža koja je na rasporedu 23. listopada s početkom u 20.00 sat (raniji termin – 14. listopada 2016. godine je odgođen zbog bolesti).
Kako bi osvojili nagradne ulaznice potrebno je lajkati službenu Facebook stranicu Scena.hr, lajkati objavu i podijeliti je na svom zidu. Na mail [email protected] poslati u naslovu maila ključnu riječ Žena mog muža te vaše ime i prezime.
Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u srijedu 12. listopada do 20,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici.
O predstavi:
Prema riječima redatelja i scenarista, Saše Pantića, inspiraciju je pronašao u motivima popularnog kazališnog komada Muž moje žene Mire Gavrana, no ističe kako je riječ o autorskom djelu u kojem gledatelji prate zgode i nezgode Albanca te njegovih dviju supruga Hrvatice i Srpkinje. I bez otkrivanja radnje, dovoljno je samo istaknuti zaplet – svo troje glavnih likova žive u sreći, slozi – i neznanju, dok jednog dana prva supruga ne otkrije kako njezin idealni suprug već godinama vodi dvostruki život, dapače ima drugu zakonitu suprugu. Dvije se žene najprije posvađaju, a onda shvate da je osveta jelo koje se najbolje servira hladno pa se udruže kako bi zapaprile ‘gospodinu Savršenom’.
Uz zaplet koji jamči smijeh do suza, dinamičnosti radnje pridonose i prepoznatljivi motivi mentaliteta glavnih likova pa će biti zanimljivo vidjeti kako će, prvenstveno žene, premostiti razlike i udružiti se u ostvarenju istog cilja.
Ansambl predstave čine istaknuti umjetnici, među kojima je široj publici možda najpoznatije ime ono Saše Pantića, tvorca popularnih Kursadžija, no ne treba zanemariti ni Tijanu Čurović, kazališnu i televizijsku glumicu te Draganu Sudžuk koja, uz glumu, veliku pažnju posvećuje i cabaretu.
Glazba je djelo world music sastava Djura i Mornari, a kostime je osmislila kostimografkinja Sara Blam Bradić.

Foto: Press

OBJAVA NAGRADA 12. listopad:

Nagrade 2×2 ulaznice osvojili su Tatjana Potkonjak i Hana Klain za predstavu Žena mog muža koja je na rasporedu 23. listopada s početkom u 20.00 sat (raniji termin – 14. listopada 2016. godine je odgođen zbog bolesti) u CeKATe-u. Ulaznice se podižu na blagajni kazališta na dan predstave. Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, ovaj tjedan ponovno Nagrađujemo čitatelje.

Scena.hr

comment closed