fbpx

Druga sezona dokumentarne serije U divljini s Bearom Gryllsom

Na TV…

U seriji U divljini s Bearom Gryllsom poznati britanski avanturist, pustolov i stručnjak za preživljavanje, vodi poznate glumce i slavne osobe na divlje avanture

U divljini s Bearom GryllsomDoma TV od četvrtka, 21. svibnja donosi drugu sezonu uzbudljive dokumentarne serije U divljini s Bearom Gryllsom u kojoj se poznati junak i stručnjak za preživljavanje upušta u nove pustolovine sa slavnim osobama koje će testirati granice svoje izdržljivosti u dosad neviđenim pustolovinama. Osim nevjerojatnih tehnika preživljavanja i krajolika koji oduzimaju dah, dokumentarna serija otkrit će i pojedine detalje iz privatnih života omiljenih zvijezda.
U drugoj sezoni dokumentarne serije U divljini s Bearom Gryllsom poznati britanski avanturist, pustolov i stručnjak za preživljavanje, vodi poznate glumce i slavne osobe na divlje avanture, tjerajući ih da prijeđu granice svoje izdržljivosti. U svakoj epizodi gledatelje očekuju nove avanture sa zvijezdama koje će uz Beara Gryllsa iskusiti neke od najluđih pustolovina. Dobitnica Zlatnog globusa Kate Hudson krenut će na naporno i opasno pješačenje talijanskim dolomitima, dok će se zvijezda serije ‘Moderna obitelj’ Jesse Tyler Ferguson iz helikoptera spustiti na talijanske Alpe. Oskarovka Kate Winslet naći će se u dosad neviđenoj ulozi i upustit će se na vožnju paramotorom do vrha velškog planinskog lanca Snowdonia, a komičar Ed Helms ispitat će svoje granice visoko na planinama Colorada. Glumica Michelle Rodriguez naći će se usred jedne od najsurovijih pustinja Sjeverne Amerike gdje će morati smislili način da ne dehidrira, a glumac James Marsden pridružit će se pustolovini u srcu kanjona u saveznoj državi Utah. Superjunak Michael B. Jordan upustit će se u 48-satnu avanturu u Walesu prolazeći vjetrovitu obalu preko nazubljenih litica, dok će osvajač Superbowla Drew Brees ući duboko u panamsku džunglu Camino de Cruces i penjati se špiljom prepunom šišmiša. Osim što svaka epizoda donosi nevjerojatne avanture u krajolicima koji oduzimaju dah, gledatelji će o omiljenim zvijezdama naučiti i neke zanimljive detalje iz privatnog života.

Foto: Press